Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

18/6/16

Dir no al PP és frenar la corrupció i la politica perversa de 4 anys


El 26-J votar contra el Partido Popular és votar contra la corruopció sistèmica i brutal que s'ha escampat com la merda dels porcs d'un assoll per arreu del territori. De Catalunya al Pais Valencià passant per Madrid i Sevilla, la corrupció politica sembla que no té aturador. Quasi diariament diferents mitjans de comunicació ens informen de més casos de corrupció, siguin nous o ampliant l'escenari de vividors al voltant dels que ja són investigats i estan imputats.
El PP de Mariano Rajoy amb el cas Bárcenas i la caixa B per pagar, per exemple, part o la totalitat de les obres que van fer a Genova, està tan plè de merda que votar-lo és embrutar-te les mans d'aquesta merda tirant les seves paperetes a les urnes democràtiques.
El PP és un partit, pel que es veu, de mascles i de femelles. Aquest és un partit que responent fidelment als seus origens netament franquistes, també divideix la societat entre buenos y malos en paraules inconfussibles del seu líder Mariano Rajoy, president en funcions d'aquesta Espanya esperpèntica, que ha tingut de suportar durant quatre anys les politiques econòmiques i de retallades de drets socials bàsics que ha fet el Partido Popular.
Votar al Rajoy és votar per a quatre anys més de miseria i despotisme
Mariano Rajoy que ha sigut un fidelissim palanganero politic de l'Angela Merkel i del seu despòtic ministre d'economia mancat de tota sensibilitat humana, ha aplicat amb tota la duresa les pautes que des de Berlin i també des de la odiosa Brusel.les li han dictat.
Què els importava a tota aquesta gentusa politica de la UE que s'envolta de patètics i mediocres buràcrates, que talment semblen voltors afamats de poder encara que els ciutadans siguin desnonats, estiguin sense feina o tinguin d'anar als menjadors socials per a sobreviure tot anant amb una ma al davant i l'altre al darrere.
Aquesta és l'Espanya que ha dissenyat Mariano Rajoy durant els darrers 4 anys, desprès d'haver mentit als espanyols sistemàticament incomplint totes les seves promeses fetes durant la campanya electoral del llunyà 2011.
Rajoy ha destruït la classe mitja espanyola i ha abocat a la fam i a la misèria a la classe treballadora. Heus ací el resultat de 4 anys de gestió del PP, mentre molts dels seus robaben a mans plenes pel País Valencià i per la Comunidad de Madrid, entre altres indrets de la geografia d'aquessta torturada Pell de Toro anomenada España.
Jo tinc decidit per al 26-J votar nul, però si finalment em decideixo anar a votar, sense cap mena de dubte que atorgaré els meus vots a Unidos-Podemos per a donar pel cul al nefast i fastigós Partido Popular. I no és precisament que els de Pablo Iglesias i Cía em  facin gaire patxoca, que no me'n  fan, però és que del què es tracta, és de fotre les restes politiques franquistes que encara mouen massa la cúa per aquestes terres hispanes sota l'ombra allargassada i tenebrosa del PP.
Quan el ministre d'afers exteriors espanyol, Margallo, fa referència a l'Adolf Hitler per a atacar a Unidos-Podemos, aquest ministre hauria de ser conscient i recordar que el PP, el seu partit, va ser fundat per Fraga Iribarne, el qual fou ministre i ambaixador del dictador feixista Francisco Franco. A més, Margallo també hauria de saber que el tal Paco Franco va rebre a l'Adolf Hitler a Canfranch en plena guerra europea i en plè genocidi de la nombrosa comunitat jueva decretada pel criminal nazi.
Ho recorda senyor ministre, oi?. Històricament qui està més a la vora del nazisme hitlerià?
El dictador Francisco Franco donant suport incondicional al criminal i genocida nazi Adolf Hitler

Per sort, i que duri, a Catalunya el Partido Popular, de regust agre i netament franqusita, ja és un partit residual.
Addenda.- El Periodico de Catalunya, publicarà diàriment l'enquesta d'opinió en vistes a la jornada del 26-J.