Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

2/6/16

El genocidi armeni, Ermeni Soykırımı, és reconegut per Alemanya

Cent anys després del cruel i bestialitzat Genocidi Armeni que va protagonitzar i cometre la Turquia Otomana, i que l'actual president islamista turc, Recep Tayyip Erdogan, s'entesta en negar malgrat les evidències històriques, documentals i gràfiques que es conserven d'aquell Holocaust o Genocidi, l'Alemanya democràtica i lliure ha reconegut oficialment els fets criminals que es van cometre contra el poble armeni.
Més d'un milió i mig d'armenis, homes, dones, vells i infants van ser massacrats sense compassió i amb perversa maldat i crueldat pels criminals musulmans turcs. Dones crucificades, homes enforcats i decapitats, vells i dones amb fills que eren expulsats dels pobles i ciutats obligant-los a ananr-se'n terres enllà per morir de fam i assedegats en la més absoluta soledat i abandó.
Tayyip Erdogan negant l'evidència històrica no fa altra cosa que solidaritsar-se amb aquells avantpassats seus que van ser autors materials d'aquella desfeta humana i cultural contra els armenis.
Pel que fa a mi, ciutadà de plè dret de l'Europa democràtica i lliure, aquest Erdogan no em mereix cap mena de respecte ni consideració per més president que sigui d'un país proper al continent europeu, però que no forma part d'Europa sortosament i que durin les distàncies pel bé de la Unió Europea i dels milions d'europeus que, per cert, no necessitem Turquia per a res, i menys amb el procés de radicalització islamista que viu aquell país musulmà.
Recep Tayyip Erdogan ja fa anys que es dedica a massacrar al poble kurd. Turquia es va apoderar d'una bona part dels territoris històrics d'Armenia abans que es produís l'Holocaust Armeni dels turcs ara fa cent anys, durant l'ocupació que es va allargar des del 1915 al 1923.
La decisió valenta d'Alemanya, de reconèixer l'esmentat Genocidi/Holocaust armeni, hauria de ser assumida el més aviat posible per tots els governs que formen part integrant d'aquesta vella Europa.
La Unió Europa que ha perdut perillosament, en molts aspectes, l'horitzó d'una Unió Europea social i humanitzada, hauria de ser molt menys burocratitzada i liberalitzada econòmicament, i no que donar tanta corda ni afavorir tan descaradament al gran capital, oblidant-se escandalosament dels ciutadans europeus que haurien de ser els reals protagonistes i beneficiaris d'aquesta Europa.
Addenda.- Per cert, el president americà, Barack Hussein Obama, també ha reconegut explicitament el Genocidi del poble Armeni que van cometre els turcs?.