Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

15/6/16

El PSOE va pel camí d'anar errant per la politica durant 40 anys

Pedro Sánchez està envoltat de voltors ansiosos per a devorar-lo per a que les portes giratòries segueixin girant
Ens diu la Thorà, o el Pentateuc per als cristians, que el poble hebreu va anar errant pel desert de la peninsula derl Sinaí durant 40 anys, temps desprès d'haver sortit de les terres d'Egipte on el faraó els tenia subjugats i esclavitzats.
La Thorà ens explica que per la manca de fe del poble hebreu, i per haver adorat un vedell d'or, Déu els va castigar. La falta de fe en Déu i la manca de fer i de confiança en un mateix o al si d'un col.lectiu social o politic podria ser, ben bé, sinònims.
I la veritat és que la deriva ideològica i d'estratègies del PSOE, partit politic que ha abandonat del tot les politiques socialistes o, com en diuen avui, socialdemòcrates com ha quedat abastament demostrat en els darrers anys, no és precisament un bon auguri en vistes als resultats electorals del proper diumenge dia 26 de juny. Ben al contrari. 
Avui mateix, sense anar més lluny, alguns barones del PSOE i que formen part de l'entorn més proper al candidat Pedro Sánchez, anunciaven que a partir del 27-J hauria de governar el partit més votat, i tothom sap que, segons totes les enquestes que s'han publicar fins ara, el PP del Rajoy i Cía s'emportaran el premi del Palau de la Moncloa per a uns altres 4 anys. Quin desastre!. I això amb el suport de la gent del PSOE, que més que tractar-se de socialdemòcrates són el nou centre dreta d'España, perquè el centre liberal ja l'han ocupat els de Ciudadanos i l'esquerra se l'emporta de carrer la coalició Unidos-Podemos.
El PSOE s'està traçant ell mateix la ruta, llarga ruta, que es veurà obligat a caminar pel desert de la politica i dels vots, durant anys, potser que en siguin 40, com el llarg camí dels hebreus, per culpa de la seva traició ideològica i de principis socialistes que els caracteritzaven al llarg de la història d'aquest partit.
Si Pablo Iglesias, el fundador del partit, avui espiés el que passa entre els seus successors, i endevinés a quins nivells de descrèdit ha arribat entre els espanyols, s'amagaria ràpidament per a no tornar mai més. Si amb els vots o amb l'abstenció el PSOE permet que el PP i el Mariano Rajoy tornin a dirigir els destins d'aquesta patètica i esperpèntica España, el PSOE que comenci a reinventar-se com diuen que ja ho estan fent els militants i dirigents residuals de CDC i d'UDC. 
Jo per si un cas, en aquesta ocasió, votaré peró els meus vots al Congrès i al Senat, seran nuls. No puc votar un PSOE que pot et pot traïr els vots, ni tampoc puc votar Unidos-Podemos per les seves politiques socials sobre immigració, de manca de protecció del petit i mitjà comerç mentre afavoreixen el Topmanta, del vostre grotesc bonisme pijo progre, etc, i perquè desprès de més de dos anys encara no se sap del cert els lligams que Podemos en concret manté amb l'egolatra i ignorant dictador de Veneçuela, de patètic Nicolàs Maduro.
I a Catalunya tots plegats han de començar a parlar clar i català i deixar de jugar amb els sentiments i anhels dels catalans. Per això tampoc votaré cap partit d'aqui. D'ací a quatre anys en tornarem a parlar, això si no ens veiem abocats a unes terceres eleccions. Seria per cagar-s'hi.