Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

26/6/16

La Unió Europea és el desastre politic més greu del segle XX


De l'esperpèntic Brexit al patètic 26-J d'España.
Brexit?, està clar que sí. Felicitats anglesos i angleses per la decidida voluntat de sortir per la porta gran d'aquesta Unió Europea que fa anys que ha girat l'esquena als centenars de milions d'euorpeus, dedicant-se a afavorir i ajudar a les grans fortunes i als bancs, mentre que el poble els ha tingut de rescatar.
La Unió Europea que va nèixer per afavorir els ciutadans europeus, s'ha convertit en una porca quadra de porcs afamats dedicats a salvar l'economia mentre ha aplicat, i aplica, severes mesures d'austeritat a les classes mitja i treballadora. Miserables!.
Beneït sigui el Brexit de la Gran Bretanya?, i ara què?. Ara és qüestió de mobilitzar les classes populars als diferents països que encara es mantenen dintre de la UE amb la repugnant normativa de Schengen inclosa, i reventar pels quatre costats l'actual Unió Europea, la unió d'aquest vell i destroçat Continent anomenat Europa que ha marginat i oblidat els seus fills que l'han fet gran i prospera.
Els europeus ja fa massa anys que estem insultats i menystinguts per una classe politica mediocre i patètica, i per uns dirigents europeus que no han sigut elegits pels europeus.
I per què deia esperpèntic al Brexit al començament d'saquest post?. Doncs perquè el referendum convocat pel David Cameron no l'havia demanat ningú, ni els euroescèptics, ni els que parlen de xenofòbia ni els calificats de racistes. Ningú l'havia demanat, i l'explosiu li ha esclatat a la cara del Cameron agonitzant politicament parlant. Malgrat tot, sí que s'ha posat damunt de la taula de la UE, que tant al Regne Unit com a la gran majoria de països europeus Schengen té molta responsabilitat de la crisi que travesa. La vista grossa que fan amb l'immigració i especialment amb la musulmana, ha passat factura i encara en passarà més. És intolerable el que està passant amb la perversa tolerància amb l'immigració especialment amb l'il.legal que és la gran majoria.
Malgrat tot, aquest referendum que ningú havia demanat, ha deixat al descobert el que pensaven de la Unió Europea la majoria d'anglesos. No tenien, no tenim, cap simpatia i menys empatia amb una Unió Europea venuda descaradament als interessos del capital i de la banca eurpopea i internacional. Els europeus, el poble, que es fotin deuen pensar cínicament la Merkel i Cía.
A partir de quina hora començaran a desfullar la margarida?
I avui, dia 26, desprès de la fugida d'Anglaterra de la UE, a aquesta España patètica i  corrupta fins el moll de l'os, ens ha convocat a unes eleccions que vistos tots els resultats de les enquestes i sondejos d'opinió que s'ha fet els dos darrers mesos, no donen cap perspectiva de futur. Tot seguirà pràcticament igual que a la ja pasasada nit del 20-D. Vos amunt, diputat avall, tots s'hauran de menjar la decisió del poble sobirà, que per això estem, al menys ho diuen, en un Estat democràtic.
I la cirereta del pastor de tot aquest enrenou, és un troçs de roca anomenada Penyal de Gibraltar. Els espanolitos ja tenen tema per a reivindicar más España.
La conclusió des del meu punt de vista, és que la creació de la Unió Europea s'ha demostrat que és el resultat del gran fracàs politic del segle XX. Europa s'ha envellit pels seus quatre costats, mentre va sent invadida per la immigració il.legal. Quin futur més esperpèntic i desastrós que li espera a l'Europa del segle XXI si no hi ha algú que, amb seny i decisió, capgiri les politiques nefastes actuals.