Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

16/6/16

Pablo Iglesias, zapaterista, i Susana Diaz encara més anticatalana

Aquest tandem fa un tuf força pestilent i vomitatiu
Quina campanya electoral més esperpèntica que estem obligats a suportar sernse necessitat.
Ara ens surt el socialdemòcrata Pablo Iglesias tirant floretes i clavells a l'ex president Rodriguez Zapatero. Pablo Iglesias y Zapatero es van reunir en privat sota la tutel.la de José Bono, l'espanyolissim toledano del PSOE.
És que l'estrès de la campanya li està donant mals somnis i neguits al líder de Podemos?. A què ve tanta falsa parafernalia politica?.
Quina amanida variada tòxica ens estan preparant uns i altres?. No sentiu una pudor de merda en tot plegat?. I a Catalunya només ens faltava l'andalusa.
Per altra banda, ens ha sortit el gallina cloca des d'Andalusia atacant els catalans i a Catalunya tot sigui per esgarrapar uns quants vots, uns quants vots que ella, la Susana Diaz, presidenta de la comunitat autònoma empastifada fins les celles de merda dels ERE, va perdre l'any passat a les eleccions d'aquell llunyà territori peninsular.
La Susana Diaz que darrerament va de lideresa del PSOE, esperant amb ansietat que el Pedro Sánchez es foti la gran òstia el proper dia 26-J per accedir a la secretaria general del seu partit, va perdre 114.423 vots a les eleccions del 2015 respecte a les eleccions del 2012 que van elevar a la presidència andalusa al tal Griñan que ara està imputat per la bruta i porca causa dels ERE.
Cal fer uns quants números per a comprendre clarament que no s'entén que la Susana Diaz vagi de ganyadora per la vida. A les eleccions autonòmiques del 2012 els del PSOE van guanyar 47 diputats; van obtenir 1.523.465 vots que representaven el 39,52% de tots els vots emesos.
Quina punyalada trapera li està preparant la Susana Al Pedro!
A les eleccions del 2015, eleccions que van elevar a la presidència Andalusa a la Susana Diaz, el PSOE va obtenir igualment 47 diputats però amb una diferència substancial, i és que el PSOE va obtenir 1.409.042 vots que representaven el 35,45% de tots els vots emesos. Per tant, la Susana Diaz va perdre pels carrers de Sevilla, Malaga i de Huelva, durant la campanya electoral, un total de 114.423 vots. De què vas Susana Diaz amb tanta supèrbia i arrogància?, si vas perdre pistonada, perquè més de cent mil andalusos no et van votar!. Són coses de la llei d'Hondt.
La Susana Diaz suposo que pot comprendre que desprès de les etzibades que ens ha fotut als catalans a les darreres hores, aqui a Catalunya no hia cap interès ni per ella ni pel seu partit. El PSC-PSOE, el germà politic petit de Ferraz ha perdut tanta força i confiança entre els catalans, que no serà precisament amb els nostres vots que ni Pedro Sánchez ni la Susana Diaz, en el seu cas, arribaran a la Moncloa. La majoria aplastant de catalans això ho tenim molt clar i definit.
Allà la Susana Diaz amb la seva Andalusia dels ERE i amb dos ex presidents andalusos que s'han d'asseure davant d'un tribual com a imputats i encausats per l'assumpte esmentat on es van remenar milions d'euros que ningú sap, diuen, on són.
Susana Diaz, allà, a Andalusia pau, i aqui, a Catalunya glòria. Que us aprofiti la clatellada electoral del 26-J. La Susana Diaz i la seva colla de personajillos amants de les intrigues de Ferraz, sembla que poc els importa que a Madrid, la clatellada encara us pot ser més sonada. Aquesta gent sembla que no s'adonin que el seu problema no és tant Pedro Sánchez com ho és la pròpia estructura del PSOE i la seva descarada deriva ideològica cap el centre dreta. Ja us ho fareu.