Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

27/6/16

Sorpasso d'Iglesias, o Sorpasso de Rajoy?... i un PSOE enfondrat

Pablo Iglesias i els seus, amb el Sorpasso que han intentat marcar al PSOE durant la campanya electoral, ha resultat que el Sorpasso els hi han fet a ells, tant el PP com el PSOE.
Massa prepotència, vanitat i ambició de poder heu estat demostrant els de Pablo Iglesias i Alberto Garzón al llarg d'aquesta darrers 15 dies. La vostra artificial unió politica/ideològica encara us ha fet perdre més vots. 

Us heu omplert la boca de Sorpasso, i al final res. Tot pur teatre politic i mediàtic. Una bombolla dialèctica que no us ha servit per a res. I ja podeu donar gràcies a Catalunya, especialment als votants catalans de Tarragona i de Barcelona, que us ha atorgat una ampla confiança. Catalunya us ha regalat 12 diputats que no és moco de pavo com dieu vosaltres per l'ampla i aspra Castilla. També podeu estar agraït als votants del País Basc, que també us han ajudat, i molt, a salvar la jornada electoral.
Errors sistèmics de l'esquerra espanyola us han posat al lloc que us pertoca. Unidos-Podemos ha pecat de prepotència, dorgull, d'estupidesa politica i de remenar amb excés la qüestió de les cadires i dels sofàs.
Els del PSOE han acabat pagant, i molt car, la seva negativa d'agrupar-se amb Podemos i amb les confluències per a arrabassar l'hegemonia del PP al senat, i de pactar amb Ciudadanos del Rivera, abans de fer un esforç en formalitzar un pacte sòlid amb les esquerres, tot plegat abans de que es convoquessin unes segones eleccions que van culminar ahir: Veure els resultats del 26-J.
La feblesa del PSOE en el panorama politic espanyola, ahir també es va manifestar ben clarament al seu feu, em refereixo a l'Andalucia de la no tant lideresa sociata, Susana Diaz.
El PSOE, també per aquelles terres andaluses, va perdre 3 diputats i se'n van deixar un pel camí a l'Extremadura del Fernandez Vara. El Sorpasso del PP a Andalusia és evidentissim per desgràcia (Veure resultats d'Andalusia 26-J).
Susana Diaz ja no és un bagatge vàlid com per a convertir-la d'avui per demà com la substituta de Pedro Sánchez.
I per cert, el PSC-PSOE a Catalunya també ha perdut un diputat passant de 8 que en tenia el 20-D als 7 aconseguits ahir. La tempesta politica interna està més que servida i tindrà conseqüències.
En sentirem a parlar. Tot el que han aconseguit les esquerres espanyoles en sis mesos, és que el PP tingui 14 diputats més dels assolits el 20-D i, a més, incrementar la majoria absoluta al Senat. Quin obsèqui que heu fet a la dreta conservadora espanyola. Continueu així que fareu carrera, i tindrem Partido Popular per a un grapa de dècades.
Les noves fornades de militants i simpatitzants del PSOE, vistos els resultats tant desastrosos, han perdut 5 diputats en només 6 mesos, potser que comencin a mirar amb ira i ràbia als decrèpits Felipe González, a José Bono i al fatidic Alfonso Guerra entre d'altres. Ells, al meu entendre, tenen molta culpa de la devallada del PSOE, amb els seus discuros més pròpis de la dreta que d'una esquerra moderada o socialdemòcrata.
Ara caldrà veure que en surt de bo per al conjunt de l'Estat espanyol, desprès de veure la mediocritat politica que tenim actualment. I per cert, l'Albert Rivera i el seu partit de centre dreta també ha patit una forta clatellada electoral. I ara, aquest líder de Ciudadanos diu que mai va vetar al Mariano Rajoy. Quina cara més desvergonyida que tiene el tío.
El discurs de la por del PP li ha servit per a donar el Sorpasso al PSOE i de retruc a Unidos/Podemos