Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

28/7/16

Jerusalem, la capital de l'Estat Jueu d'Israel, ha de ser indivisible

El decrèpit i inútil Mahmoud Abbas, president de l'anomenada Autoritat Palestina, com un perfecte seguirdor i admirador del nazi Haj Amin el Husseini, Mufti de Jerusalem per allà els anys trenta i començaments del 40 del segle passat, ara vol denunciar al govern de la Gran Bretanya per l'aprobació de la Declaració Balfour.
Mahmoud Abbas que els mateixos àrabs que viuen a l'àrea israeliana de Cisjordania el culpen de corrupte ampliant l'acusació a la banda terrorista de Fatah, ja no sap quin mort ha de desenterrar per a que l'opinió internacional se l'escolti i li faci cas.
Les constants acusacions mutues de corrupció entre Fatah i Hamàs, l'altra banda criminal naziislàmica que té el seu cau terrorista a l'anomenada Franja de Gaza, fan imposible al govern de l'Estat Jueu d'Israel, dialogar amb tanta incompetència politica i fins i tot humana.
Mahmoud Abbas vol seguir les diabòliques passes del seu avantpassat Haj Amin el Husseini, que entre els anys 1941 i 1943 va mantenir constants contactes amb els màxims responsables de l'Alemanya nazi, inclós amb el mateix criminal Adolf Hitler, per tal d'analitzar l'estratègia conjunta per a assassinar els jueus tant els residents a Europa com al Pròxim Orient.
El Mufti al-Husseini, aprenent de genocida, amb el criminal nazi Himmler
Com li agradaria al decrèpit Abbas tenir ata interlocutors de ments criminals com els nazis d'aquells terrorifics temps, per a mirar de combatre i destruir l'Estat Jueu d'Israel.
I per la seva banda, com els hi agradaria als terroristes musulmans de Hamàs veure com cau d'una vegada en desgràcia al politic incapacitat per a tirar endavant negociacions serioses i responsables per a desencallar la situació.
Les lluites intestines entre Hamàs i l'Autoritat Palestina, van més enllà de paraules i d'acusacions mutues. Aquestes picabaralles costren la vida de nens i infants àrabs especialment de la Franja de Gaza pels boicots, per exemple, que pateixen per part del bàndol de Fatah des de la Cisjordània.
Israel s'ha de mantenir ferm en qualsevol negociació, i més si es tracta de negociacions imposades per l'anti jueva ONU, que ja ha demostrat abastament que s'ha posat descaradament i inhumanament del costat dels terroristes musulmans. Sigui com sigui, i sugi en la negociació que sigui, el govern d'Israel té la obligació històrica, politica i fins i tot religiosa d'impedir la divisió de Jerusalem, l'ancestral ciutat i centre vital del poble d'Israel.
L'Islam no hi té res a fer a Jerusalem, perquè no se li ha perdut res. Ni en tot el text de l'Alcorà s'hi troba una sola i simple referència directa o indirecta de Jerusalem feta per Muhammad. Jerusalem mai ha format part de la història ni de la religió que predicaba aquell Muhammad que els musulmans li diuen el seu profeta. I aquell profeta islàmic tampoc mai va visitar ni trepitjar la ciutat de Jerusalem, i així ho va deixar dit ben clar Hadiya, la seva propia dona, la rica camellera de la Meca preislàmica.
Addenda.- Només els nècis i els ignorants escolten les mentides i falsedats històriques que pèrfidament i diabòlicament sembren els musulmans.