Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

26/7/16

L'Islam porc i miserablement assassí se l'ha d'expulsar d'Europa

Sense contemplacions i sense tenir en compte Drets Humans ni merdes mediocres i patètiques del pijoprogressisme nefast, l'islam assasí i criminal s'ha d'expulsar de tota la Unió Europea, i com més aviat es faci front i es planti cara a tanta miseria musulmana que està infectant de terror els nostres països, millor per a tots nosaltres.
Schengen ha sigut la porta oberta de bat a bat que ha permés que milers de terroristes musulmans s'han colat a casa nostra emparats i barrejats amb els migrants que diuen que fugen de la guerra de Siria i de l'Iraq.
Fugen de les seves pròpies guerres, de les guerres fratricides que mantenen els països musulmans des de fa segles entre xiïtes i sunites, les dos grans sectes najoritaries musulmanes.
I a nosaltres que ens expliquen tota aquesta gentusa de les seves divisions religioses, del seu Mahoma i del seu Alcorà que  ni ens interessava ni ens interessen per a res?. Allà ells amb els seus conflictes religiosos sectaris dels quals nosaltres no en tenim cap responsabilitat ni culpa. El nefast multicultiralisme promogut pel pervers pijoprogressisme irresponsable, s'ha girat contra nosaltres i posa en perill els nostre valors culturals, socials, humans, de convivència i de respecte als Drets Humans. Els immigrants o s'adapten a nosaltres o que se'n vagin, perquè nosaltres no tenim el perquè adaptar-nos a ells.
Si la situació d'agressions constants que patim els europeus avui a França, ahir a Alemanya i abans d'ahir a Belgica, etc, els europeus haurem de plantar cara a tots elsmusulmans i donar-los l'esquena tot esperant que els nostres governs i la Unió Europea en el seu conjunt els expulsi i deporti amb urgència, especialment als imams salafistes que prediquen la radicalització entre els ignorants i els estúpids.I és que la ignorància és la mare de l'estupidesa i la vanitat humana.
Daesh és l'exèrcit diabòlic d'Allah, el déu Lluna islàmic
Aquesta gent no es mereix el nostre respecte, perquè l'Islam mai ha sigut, i ara ens ho demostra, una religió de sana convivència, tampoc és una religió tolerant, ben al contrari, ni tampoc és dialogant.Només cal llegir-se l'Alcorà, els 114 capitols de dalt a baix, per arribar a aquesta espantosa conclusió. 
L'Islam és una religió que destrueix l'essència de les llibertats individuals de qualsevol individu que cau atrapat a les seves urpes, i és una religió que destrueix les llibertats col.lectives de qualsevol nació o col.lectivitat.
Si els politics més que mediocres de la Unió Europea s'haguessin llegit l'Alcorà, i els seus tant o més mediocres assessors també se l'haguessin llegit, de ben segur que avui no estariem pendents de tanta criminalitat musulmana que pateix la UE, i que tot indica que anirà en augment per desgràcia dels europeus i per desgràcia d'Europa. Avui ja s'han atrevit, fins i tot, atacar i assassinar al sacerdot d'una església al nord de França. Demà quin altre crim comès per musulmans haurem delamentar?.
Ara, pel mateix preu, també podriem començar a destruir oratoris i mesquites musulmanes que no formen part de la nostra història, ni de la nostra cultura ni de la nostra moral.
Atureu i expulseu a tota aquesta gentusa musulmana d'una punyetera vegada. A què espereu?.
Potser que els politics començant pel president francès, François Hollande, deixi de banda la seva retòrica i passi a l'acció decididament, i treballi de valent per aplastar i destruir ben aviat Daesh. No n'hi ha prou enviant un postavions al Proxim Orient, fa falta l'acció de batalla, de guerra oberta contra l'enemic de França i també d'Europa. I la Merkel, ja no convida a més falsos migrants a entrar a Alemanya?.
Addenda.- Per cert, el papa romà Francesc s'ha quedat mut?. A què espera en condemnar energicament i sense contemplacions tanta barbarie musulmana al cor de la nostra Europa?. Fora l'islam dels nostres països, Fora l'islam d'Europa.