Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

10/8/16

La CUP de merda disposada a engegar Catalunya a prendre pel cul

Ja està ben apanyada Catalunya subjugada per una colla de politics mediocres i incompetents, assetjats pels antisistema destructius de la CUP de merda.
La periodista i esdcriptora catalana, Pilar Rahola, ja va denunciar la merda de politics que tenim a Catalunya i a España, durant una entrevista que li van fer a RAC1. I la història continua fins avui amb un guió politic tortuós, desconcertant i patètic. 
No sé els índex d'intel.ligència i de capacitat de racionalització que tenen els politics actuals, però tot sembla assenyalar-nos que estan molt distants d'aquelles capacitats que s'haurien de tenir en moments tan greus com els actuals.
La CUP, senyors politics d'ERC, de JuntsxSí i demès entremesos de grups i grupets politics existents, no està per la feina d'una Catalunya independent i sobirana, no hi està, i els qui encara s'ho creguin a aquestes alçades, és que han perdut l'enteniment i la lògica de la politica. La CUP no vol la independència. La CUP vol destruir Catalunya i el sistema democràtic..., o és que encara no se n'han adonat els babaus de torn?.
La CUP, a més de ser anticapitalista i antitot, és escrupulosament un col.lectiu de menys de 500.000 catalans que s'han entestat en destruir l'actual sistema politic i fins i tot econòmic, però sense donar cap altra alternativa vàlida, coherent i realista. La CUP, senyors de la Generalitat der Catalunya, tenen més cura dels immigrants negres africans que es dediquen al Top Manta robant descaradament i indirectament als comerciants i botiguers autòctons, que en defensar l'economia de milers de catalans que veuen mimbar els seus ingressos per culpa de la venda il.legal. 
La CUP, com a moviment antisistema i destructiu, dóna i donarà suport als immigrants il.legals, immigrants que ja se'ls haria d'haver expulsat del país, com a eïna de destrucció del sistema que la gran majoria de catalans i d'espanyols ens hem donat, tot i ser conscients que s'haurien de realitzar seriosos i substancials canvis d'aquest sistema, que s'ha convertit en una màquina imparable de fabricar corruptes i corruptors a gran escala i al si dels mateixos partits politics.
Peró una cosa és treballar, si cal intensament, per realitzar els canvis que són necessaris i imprescindibles, i una altra cosa és destruir el que tenim sense tenir un projecte clar, coherent i asumible per part de tots i totes. 
La batalleta de les banderes i ensenyes
O els d'ERC i els de JuntsxSí es desempelleguen de la CUP i treballen seriosament i amb rigor amb d'altres grups parlamentaris per a tirar endavant els pressupostos i altres temes de vital importància politica i social per a Catalunya, o els catalans ens convertirem en una societat presonera d'un grapat d'impresentables que en qualsevol moment ens engegarant a prendre pel cul.
En aquest tortuós i fosc context de la politica catalana, ara la CUP de merda introdueix el RUI o la DUI com a element sine quanon per a negocar amb el Govern de Puigdemont. Que ho demanin els antisistem cupaires no ha de sorprendre al tractar-se d'una organització forjada per a destruir i no pas per a construir ni refer ponts.
La DUI o el RUI no ens portaran enlloc, perquè ens agradi o no tots estem sotmesos a una legalitat, la espanyola, i a una Constitució, la espanyola, que no permeten aquestes alegries politiques. La Unió Europea acceptaria el resultat d'una o altra opció?. Jo n'estic segur que no, i la decepció de centenars de milers de catalans seria catastròfica. De tot plegat en podriem deduir que si els politics es poden saltar la legalitat vigent espanyola a la qual també nosaltres estem sotmesos, aleshores campi qui pugui, perquè els ciutadans tindrem les mans lliures de complir o no les lleis quque ens imposen els politics que ells mateixos han aprovat des de les Cambres de Representants.
Addenda.- Resultats electorals a Catalunya.