Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

25/9/16

Benyamin Netanyahu planta cara acusant a la UNESCO de sectària

Discurs integre de Netanyahu a l'ONU en versió castellana
El cap del govern de l'Estat Jueu d'Israel, Benyamin Netanyahu, amb la valentía i la decisió que li són pròpies, un altre cop ha plantat cara a l'Assemblea General de la patètica i sectària ONU. 
Benyamin Netanyahu ha carregat especialment contra la UNESCO, com a entitat depenent de l'ONU que hauria de vetllar no només en la protecció de la cultura i de bens materials i/o inmaterials, sinó que també hauria de preservar la història veraç i sense manipulacions.
El primer ministre d'Israel tenia i té tota la raó en las seves acusacions contra l'organisme internacional, especialment quan acusa a la UNESCO de pervertir la història pel que fa a Jerusalem i a l'esplanada del Temple de Salomó de Jerusalem. Islamitzar Jerusalem és un atemptat criminal contra la història de la humanitat i, no cal dir, contra la llarga i fructifera història del poble Jueu o hebreu, tant s'hi val. Jerusalem és indivisible. També ho afirma Donald Trump.
Els mediocres i inútils als responsables de la UNESCO haurien de saber que ni per al mateix fals profeta Muhammad Jerusalem no tenia cap importància. Tant és així que en tot el text de les 114 sures (capítols) i les corresponents aleies (versicles) alcoràniques enlloc, Muhammad, no es refereix a Jerusalem, ni una sola vegada, ni una sola.
I la patètica llegenda que aquell fals profeta nascut a la idòlatra Meca, on el déu lluna Allah era un dels déus principals de la Qaaba on s'aplegaven centenars de divinitats, va volar al cel cavalcant una euga des de Jerusalem, no s'aguanta per enlloc. Fins i tot la seva dona Kadisha, va dir que aquella nit Muhammad estava dormint al seu costat, i que ho devia somniar.
Aquesta és la realitat història del Déu Lluna que adoren els musulmans, i de la volada imaginaria cap al cel d'aquell llunàtic visionari.
Ni cal dir que Jerusalem era és i ha de continuar sent la capital indivisible de l'Estat Jueu d'Israel, perquè aquesta gran i noble poble que arrossega a les seves espatlles 5776 anys d'història, no té cap motiu per a retirar-se a les antigues fronteres d'abans de la Guerra dels Sis dies.
Per cert, molts aprenents de periodisme que acostumen a dogmatitzar des de les seves columnes d'opinió i desinformar des dels espais informatius, sense tenir ni puta idea del que diuen, haurien de saber que l'anomenada Cúpula de la Roca construida a l'esplanada del Temple mai ha sigut una mesquita, mai. La Cúpula daurada és un monument que es va construir en commemoració de la caiguda de Jerusalem en mans musulmanes. La mesquita propiament dita està a un dels extrems de l'esmentada esplana i a un nivell inferior.
Addenda.- Vídeo de les ensenyances del rabbí Jesus, el jueu que el cristianisme va divinitzar, i de les ensenyances de l'àrab Muhammad que va deixar per a la posteritat del seu poble com el terror criminal musulmà, ensenyances que no eren ni són les nostres sortosament: