Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

28/9/16

El PSOE de les portes giratories contra el PSOE del canvi social

Pedro Sanchez, quants traidors que t'estan envoltant 
Pedro Sanchez injustament els seus pròpis l'han convertit en la víctima propiciatoria del PSOE. Pedro Sanchez ja va heretar un PSOE en devallada vertical, i amb un PSOE tocat des dels seus pròpis fonaments.
El terratrèmol d'aquest partit que en poc més de cent anys ha passat de ser el PSOE (Partido Socialista Obrero Español), a un simple Partido Español..., la S i la O actualment li sobren, perquè el PSOE ja no és ni socialista ni obrer, és dels amants de les portes giratòries que s'han entestat en que continuin girant sense parar.
Pedro Sanchez s'ha topat contra un dur mur de velles i decrèpites glòries del PSOE, i també contra les traicions internes i les ambicions imparables de l'andalusa Susana Diaz i del fracassat Madina, el basc que no ha arribat a pair que el Pedro Sanchez, en el seu dia, el guanyés en les eleccions internes per a Secretari General del partit.
Pedro Sanchez també és victima d'ell mateix, perquè ha donat la impresió durant les darreres setmanes que ho tenia tot ben lligat, i sembla que no era així si ens observem la quantitat de voltors fastigosos i afamats de poder que l'estan traïnt tot donant-li copets a l'esquena.
Per descomptat que mai votaré, ni per error, un PSOE controlat per les velles i patètiques glòries del PSOE que encara remenen el cul i sembla que els hi surt força bé vistos els resultats. Crec que el millor que podrien fer els del PSC, és deslligar-se definitivament del PSOE, dir-li adéu, bay bay... arrivaderchi... adiós, i els del PSC es posin a treballar amb rigor i seriositat en recuperar el PSC genuï que es van vendre per quatre pessetes i cinquanta cèntims el Joan Raventós i companyia.
Alerta barons del PSOE amb l'abstenció i ajudar al Rajoy
Deixeu Miquel Iceta i Cia de fer de palanganeros i de comparses del PSOE, perquè ja fa massa anys que aquesta tragicomedia PSC-PSOE dura en detriment, és evident, del poble català.
Ja és hora, Iceta, de trencar les cadenes del PSOE que empresonen i anulen el PSC. 
Un PSOE que encara camina sempre mirant enrere les ombres del Felipe González, de l'Alfons Guerra i demés decràpits personatges del socialisme de la segona meitat segle XX, és un PSOE que no encaixa amb el tarannà social i politic de Catalunya, i mai hi encaixarà. Encara estan massa enfangants amb l'espanyolisme franquista de l'España Una, Grande y Libre.
Aquesta genteta hauria de retirar-se definitivament de l'escenari politic, i donar pas als joves en lloc de frenar-los i arraconar-los. Sigui com sigui, el PSOE en aquestes circumstàncies mai es recuperarà, mai aixecarà el cap.