Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

26/10/16

El PSOE ja ocupa l'espai del centre dreta de la politica espanyola

El PSOE, el partit de la paròdia del referendum de l'OTAN, dels casos Filesa, Gal, ERE's andalusos etc, ha decidit donar l'esquena als seus electors (jo no els he votat) donant un ràpid cop de volant a la dreta.
El PSOE, a partir del proper cap de setmana, s'haurà situat i haurà ocupat l'espai del centre dreta de la politica espanyola, fent costat a la dreta del vell franquisme del Partido Popular.
Adéu PSOE, perquè a partir del proper dissabte, amb la vostra vergonyosa abstenció al Cngreso de los Diputados donant el govern al patètic Rajoy i al seu partit de dretes, haureu renegat voluntariament a la O d'obrero, i a la S de socialista. El PSOE, a partir de la propera setmana, la setmana dels difunts, solament li quedarà la sigla PE per a identificar-se, és a dir el nou Partido Español.
Particularment, i des del punt de vista de les conseqüències que l'abstenció pugui tenir a nivell del seu partit, m'importa ben poc. Mai he militat a les seves files. Però des del punt de vista de la traició als milions de ciutadans que els hi van atorgar la seva confiança, sí que em preocupa, perquè el PSOE ha sentat les bases sòlides per a que els electors a partir d'ara filem ben prim abans d'atorgar el vot a un determinat partit o conglomerat de partits i partidets. 
Qualsevol s'enfia, a partir d'ara, de les promeses electorals proferides pels líders, en diuen líders, dels partits, quan han demostrat abastament que si els convé per a mantenir les seves cadires i per continuar mamant de la mamella dela caixa pública, tot s'hi val, fins i tot la traició i l'incompliment de les promeses electorals.
No espereu pas el meu vot; mai l'heu tingut i mai el tindreu.
I si els del PSC es mantenen ferms i a l'hora de la veritat voten NO com han deixat ben clar per activa i per passiva al llarg dels últims deu o dotze dies, podria ser que a les eleccions catalanes els voti, però mai el PSC tindrà el meu vot en unes eleccions generals que, directament o indirectament, beneficiaria el difunt PSOE. Mai podria donar suport a l'hipòcrita PSOE que ara culpa a Podemos de boicotejar, el 20-D del passat mes de desembre, un govern d'esquerres. Hipòcrites, perquè sabeu ben bé que el patètic i decrèpit Felipe Gonzalez i el seu gos faldiller, la Susana Diaz, es van oposar frontalment a qualsevol pacte amb Podemos. Sou perversos i fastigosos des del punt de vista politic.
Ja us ho trobareu ben aviat. La vostra traició no quedarà en l'oblit de l'imagnari social i politic.