Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

15/10/16

L'abstenció del PSOE a favor de Rajoy serà el text funerari del PSOE

Molt i molt crú ho tenen els de la Gestora socialista i la mateixa maniobrera provocadora de la crisi que travesa el PSOE. Em refereixo a la baronesa sociata andalusa Susana Diaz.
La crisi que va esclatar del tot el dia 29 del passat setembre, els hi petarà al bell mig de la cara als traidors i amants de les portes giratories del PSOE, començant pel decràpit Felipe Gonzalez, i els hi estarà més que ben merescut, i s'ho hauran guanat a pols.
Els resultats de les primàries del PSC que s'han fet avui i que han atorgat un altre cop la confiança per a liderar el socialisme català al Miquel Iceta, poden ajudar a reventar fer saltar pels aires l'oligarquia de Ferraz votant NO a l'investidura de l'incompetent Mariano Rajoy, per tal que les restes que quedin dretes del PSOE siguin capaços de tornar a aixecar el cap i convertir-se realment en una alternativa de poder real tot marcant les distàncies politiques amb el PP. La Susana Diaz s'ha d'empassar el sapo. No afluixis Miquel Iceta, no afluixis.
La crisi del PSOE no és culpa del Pedro Sánchez. L'ex secretari general socialista va ser defenestrat pels incompetents, mediocres i traidors a l'ideari socialista real, que des de fa anys i panys s'han llançat als braços de la oligarquia empresarial i del l'IBEX35. Amanta declarats de les portes giratories, no estaven disposats a perdre els seus privilegis, encara que per assolir aquest fi tinguessin de defenestrar al Pedro Sánchez i als membres de la seva executiva.
Espero i confío que l'ambiciosa Susana Diaz en surti ben escaldada d'aquesta operació de la patèrtica oligarquia del PSOE, entre altres coses pel NO que els socialistes catalans, de Castilla y León, de les Balears, etc, pensen donar al Rajoy en els propers dies. Ningú ha de tenir por d'unes terceres eleccions generals.
Miquel Iceta i Nuria Parlon, no defraudeu i manteniu-vos en el NO
Si els de la direcció de Podemos juntament amb les filials territorials afins saben aprofitar l'ocasió, poden convertir-se realment en la clau del canvi que tant necessitem tots plegats, arraconant el neoliberalisme del PSOE galopant, i plantar cara a les politiques liberals-conservadores del PP que tant de mal han fet als sectors socials.
Podemos té tots els trumfos a les mans, en aquests moments, per a fer el sorpasso efectiu al PSOE del Felipe Gonzalez, de la Susana Diaz i de les seves comparses tan amants de les portes giratòries. Si Podemos i els seus socis no són capaços de fer-ho, tenim politiques liberals i conservadores per a anys i panys per desgràcia de la majoria de ciutadans.
El PSOE no ho resoldrà, perquè ja forma part del sistema, i perquè els del PSOE a la Unió Europea han votat i continuen votant les politiques i les directrius socioeconòmiques que marquen els conservadors capitanejats per la Democràcia Cristiana de la Merkel..
Addenda.- Els cinc reptes immediats que té plantejats Miquel Iceta.