Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

2/10/16

La casta del PSOE i les portes giratories han tapat la boca de la militancia al negar-los un congrès extraordinari que demanaven

El canvi, Pedro Sanchez, només és per a canviar el cul que escalfi la cadira
L'autoritarisme de les velles i decrèpites glòries politiques del PSOE van impedir a Pedro Sanchez emprendre seriosament negociacions amb Podemos i d'altres formacions d'esquerres per a sondejar la possibilitat de formar un govern realment progressista, social i d'esquerres. 
Els resultats obtinguts el dia 20-D per les esquerres, haguessin possibilitat aquella opció. 
Però els amants i vividors de les portes giratòries que tants beneficis de tota mena els han reportat a Felipe Gonzalez i erls escolanets que li canten la gara gara. s'hi van oposar rotundament, entre aquells personagillos s'hi trovaba l'andalusa Susana Diaz.
La història es va tornar a repetir, tot i que amb resultats electorals diferents, a les segones eleccions del dia 26-J. En aquesta ocasió, les esquerres van perdre volada electoral (Podemos va perdre un milió de vots) i el PSOE va perdre 5 o 6 diputats respecte als obtinguts el 20-D. Per contra, i inesperadament, el PP va sumar més diputats dels que ja tenia el desembre, i tot plegat ha fet impossible, els números no donen per a més, formalitzar una coalició d'esquerres.
L'embestida salvatge que la casta socialista ha protagonitzat aquestes darreres 48 hores, emportant-se pel davant tant al seu secretari general,
Pedro Sanchez, elegit per la militància en unes primàries, com a tot el seu equip, no té nom. I menys encara en té el fet que la casta sociata s'hagi oposat en rotunditat al congrès, exprès o no, proposat per Sanchez per a que fossin els militants, les bases del partit, qui diguessin la seva. 
El decrèpit Felip Gonzalez que ha boicotejat a Pedro Sanchez
La casta del PSOE, decrèpita i patètica, té por, sempre n'ha tingut, a que el poble parli i s'expressi obertament i en llibertat.
El PSOE ja ha mentit i manipulat prou al llarg dels últims 37 anys al conjunt dels ciutadans i a la seva militància. Felipe González va abandonar el marxisme per tal de mantenir-se al poder tant temps com li fos possible, i Felipe González va mentir sobre l'entrada a l'OTAN.
Als anys 80 ens deia OTAN de entrada no, però ens la va endinyar ben endinyada convocant un referendum que van guanyar pel pèls. I vam entrar, està clar, a aquesta organització gestada perls nordamericans, i encara dura la pudor d'aquella decisió del tot innecessària.
Ho pagaran car, molt car, els de la gestora que van constituir ahir a la nit, ho pagarà car, molt car la Susana Diaz que encara no ha dit que pensava fer un cop fotre fora de la cadira al Pedro Sanchez, i ho pagaran car, molt car, els de la casta politica socialista de les portes giratòries. Ahir, tota aquesta gentusa sociata, van donar el pas decisiu per a que a l'Estat espanyol, els governs de la dreta pura i dura i corruptes del PP, mantinguin el govern durant anys. Gràcies senyors del PSOE enyoradissos del bipartidisme que ja no tornarà per donar ales al Rajoy i al seu Partido Podrido.
Addenda.- El PSC vol plantar cara al PSOE al Congreso de los Diputados, en la votació a favor de l'abstenció proposada per la casta del PSOE, que facilitaria al Rajoy a continuar a la Moncloa 4 fatidics anys més.