Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

7/10/16

Rosh Hashanà 5777 el nou any jueu. Felicitats Israel i al poble jueu

El poble jueu a nivell internacional ha celebrat l'entrada al nou any 5777 de l'era Abrahamica. Felicitats i gràcies Israel per la vostra llarga, rica i fructífera història que tant ha aportat, i continua aportant, a tota la humanitat al llarg de tots aquests milènis. Gràcies.
Passaràn els anys i el segles i l'Iislam i el cristianisme aniran desapareixent de la faç de la Terra, mentre la Thorà i Elokim continuaran sembrant i cuidant aquest Planeta per a totes les generacions presents i per a les que han de venir.
Felicitats poble d'Israel per la vostra enorme aportació cientifica, humana i cultural que heu aportat i seguiu aportant en benefici de tots els homes i dones de la terra. Una nació, un poble tant petit de poc més de 13 milions de jueus encara escampats per arreu, proporcionalment sou els qui he donat a la humanitat més premis Nöbel des de que es van crear i instaurar a Suècia.
Aquesta setmana heu celebrat el Rosh Hashanà, el vostre any nou que volem compartir amb tots vosaltres, com a mostra d'amistat inquebrantable envers l'Estat Jueu d'Israel i envers tota la comunitat jueva internacional.
Us han odiat, perseguit, empresonat i expatriat al llarg de la vostra llarguissima història imperis poderosos en un clar intent de destruir-vos i esborrar-vos de la Terra, però heu triomfat i continueu triomfant estant al costat de Hashem.
D'ací que els odis i envejes dels vostres enemics, adoradors de falses divinitats, superbis i incults que us envolten territorialment no mimvin, ben al contrari. Ells neguen a Hashem mentre adoren falsos déus tribals que eren de fang i terracota,  i així els hi va. Altres que també els teniu ben aprop adoren imatges contravenint la Thorà que diu ben explicitament que no s'han de fer ni imatges ni ídols per a l'adoració.
Aquells déus que us han combatut al llarg dels mil.lènis han fracassat rotundament davant la vostra força i la vostra fe, i així els ha anat i els vi a uns, i així els va als altres, mentre Israel, cap visible de la comunitat jueva internacional, continua aportant més cultura, més ciència i més humanitat en aquest móns cada cop més deshumanitat. més bestializat, més despota, hipòcrita i més ignorant.
Felicitats i l'any vinent a Jerusalem amb l'ajuda d'Adonai Elohim.
המנון הלח"י אברהם שטרן יאיר