Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

9/11/16

Donald J. Trump President-elect. Congratulations!.., felicitats!

Donald Trump ha guanyat de carrer a la fracassada Hilary Clinton en la carrera per a ocupar la Casa Blanca al llarg dels propers quatre anys. Personalment felicito al valerós Donald Trump perquè, entge altres coses, ha guanyat la cursa tot i els enormes entrebancs i travetes que li han posat i fet els seus enemics politics demòcrates i, fins i tot, des de les seves propies files republicanes. 
Donald J. Trump elegit 45è President dels EEUU
Donald Trump ha aguantat totes les tempestes politiques dels seus enemics de dintre del seu propi país i dels seus enemics d'altres països inclosos d'alguns de la propia dEuropa. I malgrat tot, el candidat republicà s'ha alçat amb la ben merescuda victòria electoral. 
I ara, els governs d'aquesta patètica i mediocre Unió Europea que es vagin preparant, perquè la tempesta politica dels EEUU que ha durat setmanes fins assolir la victòria, travessarà l'Atlàntic per arribar al continent europeu. Segons la meteorologia, es borrasques atlàntiques ens arriben generalment força carregades i, a vegades, violentes. Deixem totalment de banda el pijoprogressisme de pa sucat amb oli que no ens porta en lloc, i posem-nos a treballar de valent per a frenar d'una vegada l'imparable fenomen migratori que ens invadeix, i en aplicar politiques socials per als europeus.
Potser ja comença a ser l'hora i el temps per a posar una mica d'ordre en el gran desordre migratori que afecta tant als EEUU com a la mateixa Europa. No oblidem el fracàs estrepitós de les politiques de la patètica administració del Barack Obama i de la seva secretaria d'Estat, Hillary Clinton, en la primera legislatura d'Obama. Poso com a exemple el desastre politic, social i humanitari que entre tots dos, Obama-Clinton, van organitzar a Libia en el seu intent d'acabar amb la dictadira de Muhammar al-Gaddafi.
El dictador musulmà fou assassinat pel seu propi poble, mentre que la intervenció americana amb l'ajut de l'esperpèntica UE, van alimentar els odis tribals d'un país, Libia, que no ha tingut mai res a veure amb la democràcia, perquè l'Islam si alguna cosa no té és precisament simpaties ni toleràncies amb l'esperit democràtic.
Els símbols de la Unió Europea antisocial
L'Islam no està inventat per Mahoma per a que els seus seguidors visquin segons els paràmetres democràtics ben al contrari. I així va anar aquella guerra, i així està actualment Libia, feta un nyat gràcies a l'administració Obama.
I la Hillary Clinton, com a secretaria d'Estat, que va fer per normalitzar conflictes que semblen interminables com els de l'Afganistà, Paquistà, l'Iran..., etc. I de l'abraçada d'Obama a la repugnant i històrica dictadura del clan familiar dels Castro, què es pot dir, si no és vomitar?
No va fer res. I així està de revoltat el món musulmà i el Proxim Orient amb la guerra de Siria i amb la banda criminal musulmana de Daesh que ha causat desenes de milers de morts i de desplaçats davant la total incompetència americana. 
Així doncs, ningú s'ha de sorprendre del merescut fracàs de la Clinton, i de l'èxit rotund de Donald Trump.
Addenda.- Daesh, la merda humana, social i religiosa musulmana que ens està invadint, davant de la indiferència de la Unió Europea.
Video.- El passat ocult de Barack Hussein Obama