Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

28/11/16

Els CIE s'han de tancar quan fem fora tots els immigrants il.legals

Al Qur'an incita a l'odi i a l'assassinat dels infidels. És la religió de la mort
El pervers bonisme social que demana el tancament de tots els CIE i fins i tot demana el dret al vot dels immigrants il.legals, ha esdevingut una amenaça per a la societat catalana, espanyola i europea. 
Els immigrants il.legals han de ser expulsats dels països d'on han entrat il.legalment i, fins i tot, violentant les fronteres, i el que es pitjor atacant i agredint als policies de fronteres (Policia Nacional o Guàrdia Civil) en el cas de l'Estat espanyol.
Tanta arrogància d'aquesta gent no és tolerable ni s'ha de permetre en cap cas. Els CIE s'han de mantenir oberts per a retenir els immigrants il.legals (ara cínicament els hi diuen irregulars) fins que siguin expulsats definitivament del país. La Unió Europea no s'ha de convertir en un immens convent de Germanetes de la Caritat, ni ha d'acollir indiscriminadament als immigrants, especialment els procedents de països musulmans. 
No té cap sentit. I dic que no té sentit, perquè ja ha quedat prou demostrat que barrejats entre les persones que fugen de la guerra de Siria, de l'Iraq i de la criminalitat i bestialitat dels musulmans de Daesh, s'han colat centenars, o potser milers, de terroristes musulmans disposats a assassinar-nos a nosaltres, precisament a qui els hi han obert les portes.
Aquest comportament de la UE pel que fa a la immigració és patètic i pròpia d'imbècils. Obrir la porta a qui arriba a casa amb la clara intenció de causar-nos el màxim dany possible, és d'una irresponsabilitat miserable.
Ni fets a mida. Són un per l'altre
Jo no vull per al meu país ni per a aquesta esperpèntica Unió Europea que fa massa temps que ha perdut el nord, que siguem engolits per les inèrcies i l'espiral de la criminalitat musulmana que ens està invadint gradualment, i nosaltres ho acceptem com un fet que no té remei. Això és covardia politica; a això se'n diu perversió i mediocritat politica.
Què podem esperar una gran part dels europeus d'una Unió Europea que no caga davant de l'Erdogan, el president turc que s'ha carregat la Turquia democràtica i laica islamitzant-la i radicalitzan-la perillosament.
No se li poden obrir les portes de la UE sota cap concepte a aquest islamista arrogant, entre moltes altres coses perquè Turquia mai ha format part d'Europa ni geogràficament, ni socialment, ni culturalment, ni èticament ni des de l'aspecte religiós i moral. La cultura musulmana no té res a veure amb la cultura judeocristiana d'Europa que, a més, és molt més antiga que la islàmica i molt més humana.
Tota aquesta parafernàlia de la multiculturalitat, de la diversitat i de diàlegs interreligosos, no és més que una entelèquia estúpidament absurda.
Addenda.- La brutalitat i bestialitat amb la que l'anomenada religió musulmana tracta a les dones, queda un cop més ben palesa amb les recomanacions que el govern islamista del Marroc fa a les femelles musulmanes. El despotisme i la brutalitat musulmana no té cabuda a Occident, ni ara ni en el futur. Insisteixo, l''islam no ha de tenir mai ni lloc ni espai a Occident.