Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

25/11/16

Miquel Iceta vendrà el socialisme català a l'andalusa Susana Diaz

Miquel Iceta amb l'andalusa Diaz 
Miquel Iceta, el recent elegit secretari general del socialisme català, del PSC, ha viatjat a aquelles terres llunyanes andaluses per a parlar, negociar, demanar perdó o disculpar-se..., etc, tot postrant-se als peus de l'ambiciosa bailaora Susana Diaz. 
Des de Catalunya aquesta submisió dels socialistes catalans, desprès del NO a Rajoy, als peus dels qui van orquestrar l'expeditiva defenestració del legitim secretari general del PSOE, Pedro Sanchez, es contempla com la segona claudicació, i potser la definitiva, del PSC davant del PSOE. 
De tot això, el socialisme català, en pagarà serioses conseqüències, i la primera ja s'ha notat en els darrers sondejos d'opinió; el PSC perdria representació poarlamentaria en cas que demà es celebrecin eleccions.
I deia que és la segona claudicació, perquè la primera ja la va protagonitzar Joan Raventós i els seus sequaços que van vendre per mitg plat de fesols sense vianda el PSC en favor del PSOE. Aquells fets que es remunten a la segona meitat dels anys 70, un cop mort el dictador, es tornen a repetir i, en aquest cas, en viatge aèri a Andalusia per a llepar-li el cul a la Susana Diaz i a tot el que aquesta dona representa pel que fa al PSOE abocat al fracàs però ambiciós i desitjós de no perdre tanda quan es rifin portes giratòries.
La vella España observa preocupada els canvis politics i socials que venen
Allà us quedeu Miquel Iceta i els qui et van votar i elegir com a secretari general del que poquet que encara en queda del PSC. Si seguiu aquest ritme, aviat les vostres sigles passaran a millor vida, perquè l'espanyolissim PSOE se les haurà empassat voraçment.
Un PSOE que ja ens ha demostrat a tots els catalans que de federalista no en té res, només el nom.
El PSOE vol ser l'únic director d'orquesta d'aquella social democràcia venuda a l'IBEX 35, a la gran banca i a les multinacionals, que sempre tenen una cadira buida per als fidelissims servidors que coneixen molt bé les arts de la mentida, de la manipulació, de la traició i de la corrupció. 
Aneu fent que arribareu lluny. De moment, el PSOE, o el centre-dreta espanyol, ha passat a la tercera fila, perquè la segona ja l'han ocupat folgadament els d'Unidos-Podemos. El PSOE s'ha posat al costat de les retallades de la Merkel i del Rajoy, i així es van empobrint les classes mitja i treballadora, mentre les empreses incrementen beneficis.
Miquel Iceta, on és aquella caricatura de tu mateix quan cridaves histèricament "aguanta Pedro, resiste, No a Rajoy"..., i ara perds el cul darrere de l'espanyolissima andalusa ambiciosa i ansiosa de més poder?. Quina pena que fas Miquel Iceta, quina pena que fas traidor.
Adéu PSC. Quan arribi l'hora, si els catalans en tenim ganes, ja assistirem al vostre funeral politic, funeral que serà més aviat que tard.
El patètic i esperpèntic PSOE donant suport al Mariano Rajoy