Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

22/11/16

Pedro Sanchez fa la rentrée politica plantant cara al PSOE traidor

Pedro Sanchez envoltat per aquells voltors que el traicionarien
El defenestrat secretari general del PSOE, Pedro Sanchez, per aquells personatges decrèpits i mediocres que encara manen i ordenen al si del més que desacreditat PSOE, ha fet la reentréeha obert una web des d'on, tant els militants com simpatitzants socialistes que són d'esquerres, poden donar-li suport i animar-lo a presentar-se a les primàries per a accedir novament i amb glamour a la secretaria general del partit per a regenerar-lo realment i eficaçment.
Pedro Sanchez que fou arraconat pels sectors anomenats històrics amb el suport de l'esperpèntic i decrèpit Felipe Gonzalez, té molts més suports visibles i encara molts més ocults dels que es pensen els membres de la patètica i inútil Gestora i dels varons que van girar l'esquena sense escrúpols al que era el seu secretari general.
L'andalusa Susana Diaz, una de les més actives del contuberni anti-Sánchez, acabarà convertint el PSOE residual actual, en un espantall de la politica espanyola, deixant en mans de la dreta pura i dura deshumanitzada del PP el present i el futur de la societat de l'Estat espanyol.
Els amants de les portes giratòries. Tal para cual
L'andalusa ni té ni a tingut mai el glamour necessari per a tenir els suficients suports de la militància socialista, i totes les enquestes i sondejos d'opinió que s'han anat publicant surant els darrers sis mesos, ho corroboren i afirmen.
La Susana Diaz no té el suport de la majoria socialista malgrat tot el que puguin dir els de la Gestora, la pròpia espanyolissima andaluza, i els decrèpits, insisteixo, ex dirigents del PSOE.
Ja s'ho faran.Jo, en tot cas, i com a ciutadà lliure d'aquest país, he donat suport a Pedro Sanchez des del seu web que he indicat al encapçalament d'aquest post, al considerar del tot injust i inmoral politicament parlant, el seu defenestrament i arraconament politic i també social al que s'ha intentat neutralitzar-lo encara que sense cap èxit.
Pedro Sanchez ja té més de 60.000 seguidors al seu web. Quants en té la Susana Diaz?. Seria bo saber-ho.