Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

20/12/16

Alemanya, victima del terror criminal de l'islam. Pena de mort?

Resultat del cruel i inhumà atemptat terrorista musulmà a Berlin
La tot poderosa Angela Merkel, de l'Alemanya de les retallades i de l'austeritat sense limits, ahir a la nit va viure de ben aprop les conseqüències del terror criminal i anticristià de l'islam salvatge, inhumà i cruel.
Angela Merkel, "cria cuervos y te arrancaran los ojos". L'islam ha esgarrapat salvatgement als teus propis ciutadans.
Dotze ciutadans pacifics i innocents que visitaven i passejaven una fira nadalenca al bell cor de Berlin, a més de desenes de ferits de diferent consideració, és el balanç provisional de l'acte criminal del terrorisme musulmà que està convulsionant a la Unió Europea.
Angela Merkel, tu que vas obrir la porta d'Alemanya i de la UE a la massiva afluència de migrants que fugien de la guerra, per aquesta mateixa porta també es van colar centenars o potser milers de terroristes criminals islàmics. Van aprofitar la porta oberta a la carta, i ja els tenim infiltrats al bell mig del cor d'Europa. 
La policia alemanya ja ha informat que el pressumpte autor del criminal atemptat és d'origen afganès o paquistanès, que va entrar a Europa el passat mes de febrer aprofitant les politiques excesivament flexibles amb l'allau d'immigrants. Què fan a Europa paquistanesos i afganesos si en el seus països no hi ha guerra?; com s'han anat analitzant i estudiant les situacions reals de cadascún dels milers i milers d'immigrants que ja els tenim a casa, com qui diu, per conèixer la seva situació veridica i real abans d'obrir les portes de bat a bat?. Ja comencem a sentir en carn pròpia aquella politica irresponsable asumida per gairebé tota la Unió Europea.
La pena de mort que s'hauria de restaurar el més aviat possible a la UE
Atemptats sagnants a Paris en diverses ocasions en cosa d'un any; atemptat a Niça de caracteristiques quasi bé idèntiques del d'ahir a Berlin; detectat un musulmà de 12 anys que va intentar atemptar en dues ocasions contra la població alemanya al sudoest del pais; detencions de terroristes, cada dos per tres a Espanya, que es preparaven per atacar-nos sense pietat..., etc, etc.
La Unió Europea, sembla, que ni vol sentir parlar de la restauració de la pena de mort per a actes tan vils i miserables com els que comento en aquest post, però jo, a nivell personal, continuo apostant per a l'aplicació de la màxima pena per aquests casos o d'altres smilars. Sempre he sigut partidari de la pena de mort, sempre, pena que també s'hauria d'aplicar al terror social que representa l'increment alarmant de la violència de genere que s'emporta pel davant desenes de vides especialment de dones.
Jo mai votaré a un partit politic infectat pel pijoprogressisme i pel bonisme destructiu i que no ens porta enlloc. A les properes eleccions, diguin Europees, espanyoles o bé catalanes, miraré ben detingudament programes i llistat dels partits o coalicions que concorrin a les eleccions.
Sigui com sigui, l'islam ja fa massa pudor de merda corrupta. Algú encara pot dubtar de la intencionalitat amb forta càrrega de cristianofòbia d'aquest atemptat que s'ha comès contra una fira de Nadal i davant mateix d'una carismàtica esglèsia cristiana, simbol  i recordatori permanent de la Segona Guerra mundial?.
Les darreres hores informen que el jove afganès ha quedat en llibertat, i busquen un home com autor del criminal atemptat islàmic. Un home només?, i per què no una noia o una dona vinculada al Daesh?. Les dones d'aquesta banda assassina i criminal sunita també lluiten al front de Siria i de l'Iraq. Són tan criminals com els homes.