Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

26/12/16

Barack Obama també té les mans brutes de sang innocent siriana

Angela Merkel i Barack Hussein Obama, han fracassat politicament
Les bandes criminals terroristes musulmanes que han rebut i reben ajuda armamentistica amb el suport dels EEUU i de l'anomenada Coalició Internacional, són els coparticeps de la sagnant guerra que està assolant, no només Alep, sinó el pais amb una guerra injusta.
Tot va començar fa cosa de sis anys amb aquella patètica història de la Primavera Àrab. Recordem que Barack Obama es va posar immediatament al costat de la secta radical musulmana dels Germans Musulmans al guanya les eleccions a Egipte. i amb el sagnant i innecessari enderrocament del dictador libi, Muamar al-Gadaffi, etc.
Recordem, també, que els Germans Musulmans anaven directament a la islamització radical del país del Nil, i sortosament per a tots els GM va ser derribats per l'exèrcit egipci d'Al-Sissi.
Barack Hussein Obama ha fracassat tant a Libia com a Egipte i ara a Siria. Obama entestat irresponsablement en fer caure dictadures de països musulmans, el que realment ha fet és abocar Libia i Siria a la guerra civil amb el suport de l'islamista radical turca d'Erdogan que bombardeja població civil al nord de Siria, dels EEUU i d'Europa i Australia vinculades a la Coalició Internacional, i de retruc enfortir als terrorisme xiïta de Hezbolà.
Occident, pel que fa a la guerra de Siria, ha esmerçat més diners i esforços materials i humans en fer caura la dictadura d'Assad, que en aplastar i destruir Daesh, la banda criminal genocida que ha assassinat centenars de milers de persones (dones, homes, joves i infants de qualsevol edat i condició humana). Occident té una gran responsabilitat i hauria de tenir un enorme sentiment de culpabilitat de les criminals accions de Daesh.
En el nom de Satan, Daesh ha comès un autèntic genocidi humà, religiós  i cultural
La veritat que és frustrant veure com Barack Obama amb el suport de la Coalició Internacional i de l'OTAN en els darrers quatre han fracassat a Siria i també a Libia i a l'Iran, perquè els acords nuclears que van signar amb el despòtic règim iranià, en qualsevol moment es convertiran en paper més que mullat.
En definitiva, Barack Hussein Obama ha fet gala de la seva predilecció per l'islam i els països islàmics, i del seu ressentiment envers els jueus i de l'Estat Jueu Israel, l'única democràcia existent en tot el Pròxim Orient i l'Àssia Menor. Obama, fill d'una familia afroindonessia i musulmana, al final dels seus dos mandats presidencials ens ha mostrat el seu vertader rostre antisemita. La resolució 2334 adoptada pel Consell de Seguretat de la decrèpita i inútil ONU, atempta directament contra la seguretat i integritat de l'Estat Jueu d'Israel. Per tant, no és assumible ni acceptable, i Obama ho sap molt bé.
Els governants musulmans, fidels al dictat de la seva opressiva i esclavitzadora religió islàmica, coneixen molt bé l'art de la taqiyya (l'art de mentir, de dissimular i d'amagar la veritat).
No hi ha res pitjor que tenir uns governants ignorants de la realitat que ens envolta pel que fa amb la creixent i pèrfida islamització d'Europa. Els politics han badat, i molt, en els darrers anys pel que fa a l'islam i a la radicalització religiosa d'aquests països que per manca de poder enarborar com a simbol de la seva identitat cap altra argument que la seva destructiva religió musulmana, enarboren la radicalització religiosa que els hi ensenya al peu de la lletra el seu llibre, l'Alcorà (Al Qur'an),
Si bé l'exèrcit sirià de Bashar Al-Assad ha comès barbaritats, no podem obviar i silenciar que, a més de Daesh, els rebels d'Obama i de la Coalició Internacional no s'han quedat enrere, ben al contrari.

Addenda.- Per cert, algú se'n recorda de la fratricida i cruel guerra entre sunites  i xiïtes del Iemen?.