Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

12/12/16

ERC ens vol convertir en la primera República Bananera de la UE

L'olla barrejada a la catalana?..., potser aviat serà l'olla barrejada de cuscus
Oriol Junqueras, president d 'ERC i conseller d'economia del Govern de Catalunya, sembla està decidit a convertir Catalunya, sigui com sigui i tant sí com sí, en la primera República Bananera de la Unió Europea, i per aconseguir-ho també vol els vots dels immigrants il.legals, dels irregulars o dels que sigui quina sigui la seva condició humana, social, cultural, ètnica i religiosa, etc. 
Per sort de Catalunya i vull creue que també de la gran majoria de catalans, ni l'Oriol Junqueras ni el president de la Genialitat, perdò, volia dir de la Generalitat de Catalunya, tenen cap mena de competències pel que fa a l'atorgament de nacionalitats, ni de pasaports i de concedir el dret al vot en temps electorals. Aquerstes competències són únicament i exclussivament competència de l'administració de l'Estat com passa a tots els països i/o nacions de la Unió Europea.
Vaja, que hem redescobert que a l'Oriol Junqueras allò de la tipica olla barrejada a la catalana li va en quantitat..., i també li va la marxa folclòrica i populatxera. ERC és un autèntic perill per a Catalunya, i no recordo si per aquelles llunyanes dates el Junqueras esncara estava als llims de la politica, o si ja li anaven bé les bàrbares estupideses sectàries antisemites del Joan Tardà, el qual des del mateix Congrès de Diputats va demanar que s'establissin relacions diplomàtiques amb la banda criminal i terrorista de Hamàs, amb aquells assassins àrabs que volen destruir Israel.
El Joan tardà va tornat a repetir la jugada uns dies més tard sense cap resultat satisfactori per al Tardà ni per al seu partit sectari i enemic del poble jueu. Per sort es va poder salvaguardar el prestigi que Catalunya encara tenia.
Desgraciadament un col.lectiu prou important de catalans encara es creuen a tota aquesta gent, i els hi agrada escoltar els seus cants de sirena. Tant el tan manit i aborrit procès com el referendum, sí o sí, és una entel.lèquia, un engany per anar fent passar el temps i distreure als catalans. Tot plegat se'n cap a l'abisme i serà per culpa dels politics, fins i tot d'aquells que es canvien la camisa i el color de la corbata quan veuen la més minima oportunitat. Exemples?, doncs el Ramon Tremosa i el Raül Romeva, per exemple. Els politics deixeu d'una vegada de fer postureo perquè foteu autèntica pena i fàstic, i dedique-vos a resoldre els problemes reals que afecten a la societat que dieu que governeu.
Per altra banda dir que, de fet, mai he votat als d'ERC, però en les darreres convocatòries electorals he mirat amb deteniment que, la candidatura que pensava votar, no hi constés cap nom ni cognom d'origen àrab/musulmà, africà o assiàtic. Allò de tots som tots, aquest estúpid aiguabarreig pijoprogre, mai m'ha agradat, no l'accepto i mai tindrà el meu suport personal.
Addenda.- El fracassat president USA, Barack Hussein Obama, que durant 8 anys de presidència no ha resolt cap conflicte internacional, ben al contrari, es torna a girar contra Israel dies abans de deixar el càrrec.