Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

23/12/16

La policia italiana ha abatut a Anis Amri, l'assassí de 12 innocents

Anis Amri, sortosament abatut per la policia italiana
Sortosament per a tots els europeus en particular i per a tot l'Occident jueu i cristià en general, Anis Amril'assassí de 12 persones innocents a Berlin fa cosa de 60 hores, ha mort abatut per trets de la policia italiana a la ciutat de Milà.
Aquest monstre musulmà ja no tornarà a fer mai més mal a ningú, i per tant ens hem de felicitar per la ràpida i contundent actuació de les forces de seguretat, en aquest cas, italianes. 
No es tracta de quin cos de policia ni de la seva nacionalitat el que ha abatut a aquest criminal, sinó el resultat final de l'actuació que ha sigut ben satisfactoria com no podia ser menys.
Però aquestes rates de claveguera pestilent islàmiques no s'aturaran fàcilment, i la mostra són les recents actuacions policials tant a Austràlia com una altra vegada al cors dEuropa, a Alemanya
Aquests egendres humanoides islàmics de Daesh ens han declarat la guerra oberta religiosa i cultural, i davant d'aquest repte diabòlic islàmic no hi tenen cabuda els dubtes, ni  les vacil.lacions ni les toleràncies per part dels governs europeus ni de la pròpia UE. Els ciutadans no els hi podriem perdonar mai.
Els intolerants i a més assassins, només es mereixen la mateixa resposta: intolerància, perseguir-los i destruir-los fins aniquilar-los a tots de la faç de la Terra. En aquest perillosissim joc de ruleta que han engegat els genocides musulmans de Daesh, genocidi ètnic, cultural i religiós,, no hi podem entrar, perquè la resposta dels nostres governants i d'Occident ha de ser contundent i aclaparadorament, si cal, brutal. 
Aquest gentusa, per dir-ne alguna cosa, només es mereixen tant el menyspreu com que els hi plantem cara amb les armes, perquè aquesta merda de gent no saben el què és el diàleg, la tolerància i el respecte a les llibertat individuals i col.lectius dels individus, dels pobles i nacions. Deixem-nos ja de diàlegs intereligiosos i de la nefasta multiculturalitat que ja veiem cap a on ens porten.
I la darrera noticia vinculada amb la criminalitat musulmana de Daesh. Han segrestat un avió de passatgers de Libia i l'han obligat a aterrar a l'ïlla de Malta. Ja comencen a seguir les passes del terrorista àrab sunita Yasser Arafat i de la seva banda criminal dels anys 70 i 80 que van gairebé destruir el Liban. Tota aquesta merda social islàmica és destructiva, i els ensenya a ser-ho el seu llibre o Al Qur'an.