Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

4/12/16

L'actual Unió Europea antisocial incentiva a Hofer i el No a Italia

Norbert Hofer
La casta politica dominant al si de la Unió Europea antisocial, diuen que tremola tot esperant els resultats de les elecccions d'Austria i del rerendum d'Italia. Que tremolin, perquè aquesta casta podrida politica que des de fa massa anys està dirigint els destins de la vella i patètica Unió Europea se l'ha de fer fora de les poltrones reescalfades pels seus pestilents culs.
És de confiar que tant els austriacs donant suport a Norbert Hofer, com els italians dient-li No a Matteo Renzi en les seves pretensions de modificar substancialment la Constitució del país, signifiqui el començament seriós i necessari per a derribar totes les actuals i podrides estructures de la UE, per a construir una Europa nova pensant bàsicament i fonamentalment amb el benestar dels europeus, i no amb els interessos perversos del capitalisme descarnat i cruel.
Els de la casta politica europea s'alarmen perquè basicament Hofer ha fonamentat la seva campanya per a la presidència d'Austria amb la realitat més clara i que no permet dubtes "Austria i els austriacs primer". És un sentiment col.lectiu tal i com ha de ser, i ni solament del cor d'Europa, a Austria, sino que ho ha de ser arreu d'Europa, des de Portugal passant per l'Estat espanyol, travessant França i Alemanya per arribar als Països Baixos i als de l'antic bloc de l'Europa de l'Est. Europa per als europeus, sempre i en primer lloc. Tot el demés ja es veurà.
Matteo Renzi, a l'esquerra de la imatge
Europa necessita fotre fora a tota la podrida casta politica actual, i també arraconar els bonismes sense cap sentit, alhora que s'ha de desterrar definitivament tota aquesta colla de col.lectius pijo progrés que no serveixen per a res i que són destructius.
Les decisions que preguin els italians i austriacs en un dia gris i plujós a casa nostra, dependrà que la filosofia de Beppe Grillo i demés partits italians favorables al No, i dels austriacs votant a Hofer, donin una important sotregada a la rància i gastada politica de la casta de la UE, capitanejada per la democristiana Angela Merkel, i animi d'ací poc temps als francesos i als alemanys i desprès als holandesos a fer la mateixa ruta d'Austria i d'Itàlia pel bé de tots els europeus.
Realment i francament valdrà la pena. No obstant, els austriacs s'han cagat als pantalons i han votat per la casta politica de la UE, però a Itàlia, més inteligents i sensats, han dit No a les reformes de Renzi. Vora un 60% d'italians que han votat, han votat No. Renzi ja ha anunciat la seva renuncia. Bon vent i barca nova.