Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

16/12/16

Pablo Iglesias atrapat a la xarxa banalitzant amb l'Holocaust nazi

Les seves cares de pomes agres, delaten la tensa relació dels dos bàndols
e-noticies.cat, el diari digital en llengua catalana que gaudeix una bona acollida entre la població de país, ha posat de manifest el vergonyós antisemitisme de Pablo Iglesias, líder actual de Podemos, banalitzant sobre l'Holocaust nazi a finals de l'any 2009. 
Curiosament, també el diari digital d'àmbit general Periodistadigital.com (Informació) en llengua castellana, també s'ha fet ressó d'aquesta nova faceta de Pablo Iglesias que, de ben segur, era desconeguda per la majoria de ciutadans de Catalunya i de la resta de l'Estat espanyol. El fonament d'aquesta informació-denuncia dels dos mitjans digitals està en aquest document que sembla que Pablo Iglesias ha intentat eliminar-lo de la xarxa sense cap èxit.
Baja home, a poc a poc anem lligant caps, i amb aquests antecedents idelògics i racistes de Iglesias, lider d'una formació d'esquerres anticapitalista, podem entendre que el seu soci d'IU, Alberto Garzón, es manifestès amb pancartes antisemites el diza en que el encara president Barack Hussein Obama sopaba amb politics espanyols, sopar al que hi va assistir Pablo Iglesias. Tot va lligant.
I lliga perquè les esquerres espanyoles, i com no podia ser d'altra manera, també l'esquerra catalana per tradició i segurament que per despit han sigut i són clarament antisemites i de retruc anti Israel en qualsevol de les seves formes.
Abans una Europa jueva que islàmica, ara i sempre
Per decomptat que, per a mi, ara i sempre una Espanya i una Catalunya jueva i cristiana que no pas musulmana. Ho tinc més que clar. 
I si aquesta gent antisistema, anticapitalista, pijoprogres i demés fauna ibèrica carregada de bonisme pervers creuen que tinc tendències islamofòbiques els hi diré que sí, emparant-me en que si pot haver-hi genteta que accepten i callen davant de la cristianofòbia i davant de la judeofòbia, jo puc sentir-me lliure i plenament capacitat per considerar que l'islam és negatiu per a qualsevol societat de la Unió Europea i per a tot l'Occident.
Desprès de les massacres que en nom de la religió dels musulmans s'han fet al llarg dels darrers anys i fins i tot mesos al cor d'Europa, no tinc cap motiu per a sentir la més minima empatia envers l'islam ni amb qui professen aquesta mena de religió que adoren Allah, el déu Lluna de terracota que els àrabs adoraben a la Qaaba preislàmica de la Meca en temps de Muhammad. Un darrer exemple del terror musulmà que ens envolta: un noi iraquià de 12 anys intentava atemptar en un mercat nadalenc d'Alemanya. 
Si els politics europeus deixessin de ser purs buròcrates mediocres i dediquessin el temps llegint-se el Qur'an i la repugnant Sharia islàmica, segur que les seves actituds de benevolència envers l'islam serien unes altres. Està clar que el gravissim error que vaig cometre el dia 20-D del 2015 votant Podemos, ja no el vaig tornar a repetir el dia 26-J i ja no el tornaré a cometre mai més. De fet, Unidos-Podemos ja s'ha integrat i barrejat amb la casta politica espanyola. Passem pàgina.