Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

15/12/16

Russia no és l'enemic de la UE. L'enemic real és Daesh i l'islam

Vladimir Putin ha passat la mà per la cara d'Obama com a líder i estratega
L'administració ianqui de Barack Hussein Obama ens vol vendre des de fa ja massa temps, que l'enemic d'Europa i d'Occident és la Russia de Vladimir Putin i no és cert.
Els europeus hem de tenir ben clar, ara, avui i sempre, que les administracions USA, sempre actuen segons els seus interessos geoestratègics, econòmics i politics. Sempre analitzen la rendabilitat de les seves actuacions incloses les bèl.liques. 
No oblidem que Europa està atrapada en la trampa mortífera de l'OTAN, un invent ianqui que a Europa pocs beneficis li ha reportat, si és que ens en ha aportat algun. Formem part d'aquesta organització militar en la que també hi està la Turquia islamitzada de l'Erdogan que ha convertit aquell país prosper i laic en un cementiri d'idees i de llibertats individuals i col.lectives, però ni la UE i menys els USA li planten cara. Són tan covards, que no són capaços de dir-li al dèposta Erdogan fins "aqui hem arribat soci".
La guerra de Siria la van provocar (tal i com també van fer a l'Iraq i posteriorment a Libia i van ser un fracàs total) els USA amb el suport d'una coalició internacional on Europa també s'hi ha implicat, armant terroristes d 'Al-Nusra i d'Al-Qaeda, entre d'altres grups islàmics criminals. 
Erdogan és una caricatura de Hitler en plè segle XXI
L'excusa era la d'enderrocar Al-Assad de la poltrona dictatorial siriana i la de combatre el Daesh fins a destruir aquest moviment islàmic que ha comès crims massius contra la Humanitat i escandaloses persecucions ètniques i religioses davant la passivitat vergonyosa d'Europa, de l'America d'Obama i d'Occident en general.
Vladimir Putin ha comès un pecat segons l'administració d'Obama i de la UE: ocupar la peninsula de Crimea, que amb anterioritat ja formava part de Russia, i d'haver-se atrevit a entrar barcos de guerra fins i tot un portavions a la Mediterrània Oriental.
Putin té tot el dret d'estar present a la Mediterrània, de la mateixa manera que la martina USA està escampada pels diferents mars i oceans del Planeta. Putin podia ocupar Crimera, amb el mateix dret que els USA ocupen Guantanamo, a Cuba, o el regne d'Anglaterra ocupa les Ïlles Malvines, per exemple.
La Comissió Europea hauria d'informar a tots els europeus del perquè el Daesh Satànic desprès de quatre anys encara no ha sigut aplastat i destruït totalment, tenint en compte la seva perversitat humana i religiosa musulmana sense precedents, Què fan els de la Coalició Internacional que es va crear precisament per a combatre Daesh?. Tant inútils són els militars i politics responsables d'aquesta patètica coalició?. Aquesta Coalició Internacional és simplement un broma de mal gust?.
Per acabar el post només vull afegir que Turquia mai ha de poder entrar a la Unió Europea.