Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

11/1/17

Barack Obama s'ha equivocat. Russia no és l'enemic d'Occident

Fa poc més de sis mesos que Frank-Walter Steinmeier, ministre d'afers exteriors d'Alemanya, denunciava les politiques i les estrategies de l'OTAN respecte a Russia. El ministre alemany reclamava més diàleg amb el govern rus comandat per l`implacable Vladimir Putin, enlloc d'engegar tanta maquinària bel.lìca al l'est d'Europa.
Barack Obama i Hilary Cliton van ajudar a crear el terror de Daesh
I és que si analitzem la història d'aquesta vella, decrèpita i podrida Europa, el que s'edenvina és que Russia sempre ha estat al costat d'Europa en moments tan dificils i tràgics com en les dues guerres mundials, per exemple.
Ni Russia ni Vladimir Putin són els enemics d'Europa ni d'Occident, i així ja ho vaig expresar en un post el dia 30 de juny del 2015, i el mes de desembre del 2016 hi vaig tornar a insistir.
El que passa és que els ianquis sempre han necessitat inventar-se enemics imaginaris, si cal, per a presentar-se com els defensors dels drets humans, de les llibertats i de la demcràcia, i és simple aparença, és tot plegat fals.
Si s'analitza amb fredor i amb la ment ben neta de prejudicis i també de perjudicis, hom se n'adona que les dues administracions de Barack Hussein Obama, amb la Hilary Clinton al seu costat durant la primera legislatura demòcrata d'Obama, no han pacificat el món per a res, ben al contrari. Obama i els seus més propers es van enlluernar amb aquella patètica i ridicula Primavera Àrab que ni va a arribar a aixecar el vol.
Els ianquis d'ahir i d'avui s'han entestat en ignorar la idiosicrassia dels països dominats i esclavitzats sota el cruel i inhumà jou de l'islam, una pseudo religió que nega totes les llibertats individuals i també col.lectives dels seus, diem-ne, creients. De la marginació total de la dona convertint-la en simples conilles procreadores i sempre al servei del mascle, passant per la desgràcia personal de qualsevol musulmà que vulgui abandonar l'islam o, pitjor encara, abandonar aquesta mena de religió esclavitzadora per abraçar-ne una altra, que automàticament és reu de mort, l
L'islam mai podia ni pot assumir aquella pansida Primavera Àrab, perquè la pròpia religió inventada per l'àrab Mahoma ni per la pèrfida Sharia que es van treure de la butxaca un grapat de clergues musulmans permeten la democràcia plena i les llibertats de pensament, de consciència, de moral i de cultura que gaudim sortosament els ciutadans lliures que tenim la sort d'haver nascut, de viure i de treballar a Europa o en qualsevol país occidental.
Confiem en que Donald Trump redreci els disbarats de Barack Obama
Obama, continuo, va fracassar amb la Primavera Àrab i de retruc també ha fracassat intentant enderrocar les dictadures de Libia i de Siria, i també la d'Egipte donant suport als Germans Musulmans que eran pitjor que el dictador del país.
Lluny d'aconseguir el seu propòsit, el que ha fet és abocar els dos països àrabs i de cultura musulmana, en dues guerres fratricides que encara no s'han aturat, i al damunt ha obert les portes al terror criminal musulmà de Daesh i d'Al-Qaida, entre altres grups terroristes que s'havien fet forts especialment al nord de Siria com Al-Nusra per exemple.
Obama no té pas les mans netes de sang de milers de musulmans d'innocents que han mort mentre d'altres ho han perdut tot. I tot plegat amb el silenci còmplice de la patètica i mediocre Unió Europea que s'ha afegit a aquella Coalició Internacional que ha sigut incapaç en més de tres anys d'aplastar i destruir Daesh, I és que, Obama i la Clinton van crear, de fet, aquesta banda criminal i assassina de Daesh.
Poca broma senyor Obama, i sort que ja ha acabat els seus mandats que li han atorgat les lleis ianquis, Vostè no passarà gaire airós per la història dels EUA. Per cert, les politiques sectàries pro el món musulmà i en clar detriment de la democràcia de l'Estat Jueu d'Israel, van culminar recentment a l'ONU al deixar sol a Israel davant la barbarie terrorista del poble mal anomenat palestí, i ho dic perquèw Palestina com a tal no ha existit mai.
La única democràcia real de tot el Pròxim Orient, Israel, s'ha vist abandonada per l'Amèrica dels iaqnuis comandats per l'Obama estretament vinculat per linia directa familiar amb l'islam. És significatiu, oi?.
Visca l'esperpent de l'Amèrica democràtica.