Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

3/1/17

Pena de mort, a la Unió Europea, per als autors d'actes terroristes

El rostre sense nom, encara, de la bèstia criminal de Daesh
La Unió Europea i Turquia han de pensar amb urgència, rigor i decisió la implantació de la pena de mort per als autors d'actes criminals i bàrbars comesos per aquestes repugnants i fastigoses rates musulmanes que surten de les clavegueres pestilents islàmiques de les madrasses, i que causen dotzenes de morts i importants danys materials en els seus actes criminals contra ciutadans innocents.
Ja n'hi ha poru de condolències i de manifestacions dels politics mediocres de la Unió Europea tot seguit que s'ha comès un actes criminal en nom del putrefacte islam. Ja n'hi ha prou de corones de flors i de ciris cremant per qualsevol carrer o plaça de qualsevol ciutat o vila europea, i també de Turquia. A Occident, i per tant a Europa, l'islam mai ha de tenir el suport de cap govern ni de les societats diverses que composen el tapís europeu. 
L'Islam, a Occident, s'ha de sentir rebutjat i repudiat socialment i politicament, per la seva criminalitat i pel menyspreu a la vida que ens demostra en el darrer any amb múltiples actes terroristes de musulmans encesos d'odi contra la nostra cultura, la nostra moral i ètica i contra les nostres diferents creences religioses d'arrels jueves i cristianes.
L'autor sense nom, per amb rostre, que va cometre l'atemptat a Istanbul el passat dia 1 de gener del 2017, i que va causar 39 morts i decenes de ferits de diversa consideració, ha de ser atrapat el més aviat possible i tancar-lo fins el darrer dia de la seva repugnant existència, en una cel.la d'aïllament permanent, mentre la UE es decideixi a reconèixer la necessitat d'aplicar la pena de mort per a aquests casos i d'altres de similars.
De ben segur que aquesta rata assiàtica musulmana del Daesh que es va infiltrar a Turquia per a cometre l'atemptat de la discoteca, no va venir sol, o si més no sabia que comptaba amb el suport d'un o més criminals musulmans que el devien esperar en un cotxe en marxa per a fugir ràpidament del lloc, altrament no s'entén la subita desaparició del criminal de Daesh.
Jo, des d'aquest post, i com a ciutadà de la Unió Europea reclamo la pena de mort per a aquestes bèsties humanoides islàmiques mal nascudes.