Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

3/2/17

Alerta Catalunya!, Francisco Franco ja promovia actes d'adhessions

Mai he cregut en cap salvador de pàtries
Alerta Catalunya!, alerta catalans!. Recordo que per allà els anys seixanta i setanta, soc de la fill de la generació del maig del 68, l'aparell guvernamental de la dictadura franquista també engegava actes multitudinaris d'adhessions inquebrantables a Franco i al seu règim feixista. 
La Falange española i la Sección Femenina, la versió fèmina de la Falange, ja organitzaven viatges sigui en tren, en autocars i utilitzant els dos mitjans de transports si calia, per traslladar grapats de centenars o milers de persones a la ciutat o vila on Franco hi anava per a inaugurar alguna obra o un pantà. I també es permetia als funcionaris a fer festa per a afegir-se al folclore totalitari.
Tarragona, d'actes d'aquesta mena, en va viure alguns, i algun el recordo tot i que jo era petit, un mocós. Ara, desprès de morta la cuca ja fa decenis, sembla que el que no ha mort és el verí, o els tics o els costums populistes, o populatxeros, que tan valoren i estimen els de la casta politica.
El dia 6 d'aquest mes de febrer, dilluns, uns quants dies abans del 23-F, tot sembla indicar que des de darrere de les bambolines de la politica catalana, i des de sectors socials adictes al mediocre pijoprogressisme, estan organitzant la gran marxa pels carrers barcelonins per a congregar-se dasvant de la seu del Tribunal Superior de Justicia de Catalunya.
La Falange española ja n'organitzava de viatges populars en honor a Franco
Allí, diuen, que seran jutjats tres o quatre dirigents de l'extinta CDC per haver permès la celebració de la consulta popular (en diuen referendum) del 9-N de l'any 2014, contravenint les lleis vigents aleshores i també avui que regulen la societat i la politica de l'Estat espanyol, del qual Catalunya en forma part.
Jo igonoro com acabartà tot aquest teatre patètic i esperpèntic que s'han muntat, uns des de Madrid, i els altres des de Barcelona, en un estira i aronsa estèril que només fa que desvetllar esperances de ciutadans babaus i de bona fe, que es creuen tot el que qualsevol politic els hi etziba en qualsevol acte politic de caps de setmana que tant estimen i enyoren els de la casta politica catalana i espanyola.
El meu país, la meva terra, no ha après gaire bé res de la història, mentre els politics ens arrosseguen cap a un futur més que incert i fosc. Ah, per cert, a mi el 6-F no m'ha de jutjar ni cap jutge ni cap tribunal de justicia.