Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

27/2/17

El Tarajal s’ha de blindar per a barrar el pas a l’immigració il.legal

Platja del Tarajal i la barrera fronterera que s'ha de reforçar
L'incident que es va produir l'any 2014 al Tarajal, a la platja de Ceuta, on van morir una desena d'immigrants il.legals que intentaven violar la frontera espanyola, sembla que ha esdevingut el símbols i el combustible per a l'estúpid pijoprogressisme bonista d'aquesta esperpèntica Espanya que demana destruir fronteres i murs.
Potser aquelles morts s'aguesin pogut evitar si aquells immigrants il.legals no haguessin intentat violar i traspassar, totes per totes, les fronteres d'un país, en aquesta cas d'Espanya. És evident que la Guàrdia Civil que en aquells moments custodiaven la frontera al Tarajal van intervenir amb els mitjans que tenien a l'abast per impedir, com van fer i segueixen fent, que aquella gent no entressin en territori espanyol.
Aquells agents fronterers complien ordres estrictes dels seus superiors, i cal recordar que per tota la Unió Europea existeixen fronteres i controls fronterers per evitar i impedir sigui com sigui l'entrada de delincuents, de gent perseguida per la justicia per les policies d'altres països, i està clar per a barrar el pas, si més no, a terroristes especialment procedents de països musulmans, ja que el terror i el crim institucionalitzat sembla que els dóna rèdit a alguns d'aquells països.
Les fronteres han de ser inviolables i per tant s'han de respectar sempre, i no hi caben segones o terceres interpretacions. Les fronteres protegeixen els països de molta misèria humana, social, cultural i també religiosa que es vol colar a casa nostra. 
Vigilància de les fronteres de la Unió Europea
Els immigrants il.legals, acabem aquesta història de la immigració irregular..., què vol vir irregular quan es tracta simple i planament d'immigració il.legal?. Són tan il.legals que fins i tot destrueixen la seva documentació identitària per a no ser identificats.
I com sabem que aquesta gent no està perseguida als seus països com a pressumptes defraudadors, per delictes de lladrocini, per actes de criminalitat, etc?. I a aquesta gent els hi hem d'obrir les portes dels nostres països?, em refereixo a tots i cadascun dels països de la UE.
No sabem res de tots ells i elles, i per tant al destruir els seus documents d'identificació, ja ha de posar en estat de màxima alerta a les policies de fronteres de qualsevol pais.
A més, com podem acceptar aquest allau d'immigrants que està inundant Europa, quan milers de joves de país, de casa nostra, s'han vist obligats a emigrar a d'altres països de la UE i fora d'ella, tot cercant un lloc de treball minimament digne per a subsistir?.
Menys bonismes de baratillo i molt més sentit de de respoinsabilitat i respecte per als nostres que han tingut de marxar. El president Donald Trump, tenia tota la raó quan fa uns dies va denunciar el terrorisme a Suècia (veure aquest enllaç). La Unó Europea ens amaga covardament la realitat dels problemes i conflictes que origina la immigració que ens ofega.
No som en absolut responsables que aquesta gent immigrant, als seus països, es matin entre ells per qüestions de sectarisme religiós, o per qüestions de putrefacció i corrupció politica dels seus governants generalment dictatorials. No ens podem fer responsables de cap de les maneres, perquè per desgràcia, de tota aquesta podrida amanida politica i social ja n'estem servits al nostre propi país..., i per partida doble.
Addenda.- Ja fa bé el president nordamericà, Donald Trump. d'engegar el projecte de consolidació i perllongació del mur fronterer entre USA i Mèxic, perquè les violacions frontereres no s'han de permetre ni tolerar enlloc.