Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

25/2/17

La Unió Europea, una organització politica antisocial al servei de l'€

La Unió Europea està agonitzant ofegada per la pròpia sang dels seus ciutadans. La Unió Europea ja ha demostrat abastament que està agenollada al servei incondicional de la banca i de la financeres, sense tenir en compte les veritables i urgents necessitats dels europeus.
Una mostra més de les politiques antisocials que practica la Unió Europea, és el conflicte que ha creat amb els estibadors espanyols que ja han anunciat una vaga general escalonada i que afectarà les operacions portuàries d'Espanya durant tot el mes de març proper.
Peró l'escandolsa politica antisocial d'aquesta putrefacta Unió Europea és la seva persistència i insistència en l'austerici social de milions de families europees, austerici que estan patint des de fa vuit anys i qui sap quants anys més l'hauran de suportar.
El que importa és salvar els bancs i les financeres, i que les borses de la UE mantinguin els números blaus per a que s'enriqueixin més i més mentre el poble badalla i contempla impàvid les pantalles de la Borsa.
Aquesta Unió Europea no serveix per a res, pel que fa a cobrir i alleugir les necessitats socials de la població europea. Aquesta UE és una autèntica merda que només serveix per a tirar-la a la tassa del water i tot seguit, i ben depressa, buidar la cisterna per a que desaparegui la seva pudor del món dels vivents.
L'euro, l'assassí silenciós dels europeus
La cruel percepció que tenen d'Europa els de la Comissió Europea i demés organismes que giren al seu voltant, i que només serveixen per a engreixar les butxaques dels màxims responsables d'aquesta patètica i esperpèntica UE, només es mereix el menyspreu i l'odi social contra tots ells.
Tota una colla de mediocres tecnòcrates liberals, conservadors, democristians, falsos socialdemòcrates i demés fauna politica inútil, desgraciadament tenen a les seves mans els destins i el futur de desenes i desenes de milions d'europeus, i és molt injust i immoral que sigui així.
Creia molts anys enrere en Europa i en la Unió Europea, peró fa anys, molts, que ja ni em molesto en anar a votar quan es convoquen eleccions per a un projecte caduc i que ha demostrat ser enemic del poble.
I al damunt, tota aquesta merdosa casta politica europea, s'escandalitza quan detecten que cada cop més europeus i en diferents països de la UE, han girat la mirada i les seves esperances en partits politics, que en diuen d'extrema dreta, i que a França, a Holanda, a la mateixa Alemanya, a Àustria, etc, creixen en intenció de vot. Com pots confiar amb ells quan obren les portes indicriminadament a la islamització imparable d'Europa?.
No creuen tots aquests mediocres que precisament són les seves politiques pernicioses les que alimenten a l'extrema dreta?. Tan curts són de gambals?. Així va la miserable Europa.
Addenda.- Un altre atemptat terrorista contra la població civil a Alemanya.