Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

23/2/17

Siria i Libia, les guerres tenebroses provocades per Barack Obama

Barack Hussein Obama i les guerres que va començar i no ha resolt
El somni americà de Barack Obama: dues guerres, Siria i Libia, i decenes de milers de morts innocents. No és un somni, és una crúa realitat.
Per aixó no acabo de comprendre el terrabastall que sectors pijoprogres nordamericans i del bàndol demòcrata del USA han organitzat al voltant de l'elecció de Donald Trump com a president del seu pais.
Tampoc entenc que tota aquesta genteta que s'ha capgirat contra Trump, no hagi demanat encara responsabilitats a Barack Hussein Obama, ex president d'origen africà i musulmà, i a la seva administració per les dues guerres que en vuit anys de presidència USA, Obama amb la Hillary Clinton van desencadenar primer a Libia i després a Siria.
L'administració d'Obama, en els darrers sis anys, ha bombardejat 7 països i no ha resolt cap dels conflictes conflicte. Tot un estrepitós fracàs politic i militar.
Deien des de la Casa Blanca de Barack Obama que es tractava de destronar a dos dictadors: al Muammar al-Gadaffi i al Bashar Al- Assad. Doncs bé. Ni Hillary ni Obama, han sigut capaços d'acabar el que van comenar, ben al contrari.
Perquè les dues guerres sagnants que ja han provocat desenes de milers de morts innocents, de població civil als dos països musulmans, encara no s'han acabat. Allà, a Siria i a Libia continua rajant sang innocent, però l'Obama ja no hi és, per sort; i la Hillary ja la vàrem perdre de vista fa quatre anys, i vist el resultat del fracàs per a convertir-se en presidenta USA recentment, també sortosament l'haurem perdut de vista per sempre. 
Els republicans Bush, pare i fill, van protagonitzar les guerres de l'Iraq i van ser severament qüestionats pels demòcrates i per la politica internacional. El pare Bush va enllestir la primera guerra de l'Iraq en cosa de dies, fent fora de Kuwait a l'exèrcit iraquià. El fill Bush, va desencadenar la segona guerra per a enderrocar el dictador Saddam Hussein, però de fet, aquella guerra encara continua, perquè s'ha encadenat amb la barbarie genocida musulmana del Daesh que en els dos darrers anys va ocupar part del territori iraquià, i avui encara dura l'ocupacío territorial tot i que en menor mesura.
Les administracions nordamericanes, els ianquis, que presumeixen de ser el país amb l'exèrcit més poderós del món, no ha sigut capaç d'enllestir tots aquests conflictes bèl.lics, i el que és més vergonyant, és que defuig les seves responsabilitats.
Miserables musulmans que ens amenacen des dels carrers d'Europa. Fora d'Europa!
El Daesh va nèixer i crèixer amb el suport implicit, i no tan implicit, de l'administració Obama, per a que enderroquessin el règim alauita del clan Assad sirià, i aquella maquiavèlica i satànica operació ianqui ja veiem tots com ha acabat.
Amb un Daesh assassí, criminal, genocida i destructor de vides, de bens materials i arqueològics carregats d'història. I tot gràcies als USA i als seus aliats àrabs del Golf Pèrsic tots ells sunites com també ho són els de la banda criminal musulmana de Daesh.
De que es vanta el Barack Hussein Obama i la seva ex administració vist el tenebrós panorama politic, bèl.lic i econòmic que han deixat a nivell internacional?. Per cert. Tant que es critica la muralla USA-Mèxic que ha revitalitzat Donald Trump i les seves politiques migratories, és precís recordar que en l'època Obama-Clinton es van expulsar de Nordamerica vora tres milions d'immigrants il.legals. Ningú en parla. Per què?. 
L'Obama, està vist, no era tant Obama com aparentava quan va guanyar les eleccions presidencials ja fa vuit anys. El primer president negre dels USA, no ha donat ni de lluny el que semblava que donaria.
Per a l'hipòcrita Barack Obama els terroristes musulmans d'Al-Nusra. Al-Qaida, Daesh, etc eren clasificats i considerats com a rebels, si estaven al servei dels interessos d'USA, o bé eren considerats terroristes sense contemplacions. Peró tots ells eren criminals i assassins en nom i al servei d'una religió que mai no ho ha tingut en compte ni la llibertat ni la pau.