Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

27/3/17

El PSOE s'ha volgut vestir de llarg, utilitzant vestits i calçats vells

La Susana, amb tota aquesta colla juràsica, sí que renovarà el PSOE...sí
Quin començament més depriment que ha organitzat la decrèpita i esperpèntica casta politica del PSOE per a la precampanya de les primàries que diuen que es faran el proper mes de maig.
Que depriment el paperot de l'andalusa Susana Diaz abraçant-se amb tot déu, i veure-la proclamada abans d'hora pels dos ex presidents del govern espanyol, per ex secretaris generals del PSOE i pels varons extremenys i castellans, etc que li tenien jurada al Pedro Sanchez.
Quina fila que fan tots i totes a la fotografia que encapçala aquest post. Quina imatge més patètica, i dic patètica perquè veient-los a tots juntets em ve a la memòria el cas Roldan o el cas del Juan Guerra, el germanissim de l'Alfonso Guerra, el que va passar i repassar el ribot pel damunt i pels costats del text de l'Estatut de Catalunya promogut pel govern del Pasqual Maragall. 
També em ve a la memòria la criminal creació dels GAL, una banda criminal i d'assassins, en temps del govern de Felipe González, o la manipulació que aquest ex president socialista va fer quan va convocar el referendum de l'OTAN fins que ens hi va fotre de cap i de peus a tots plegats. i està clar, també em ve al record de la irresponsabilitat i mediocritat politica del Rodriguez Zapatero que la crisi el va engolir cap a les clavegueres politiques, perquè va ser incapaç de veure-la venir i prendre amb urgència mesures que fessin, si més no, de matalàs per a que la societat notés menys els devastadors efectes.
I amb tota aquest personal impresentable, se'ns ha presentat amb bombo y platillo l'andalusa Susana com si hagués caigut de cop del campanar de la catedral sevillana. Si amb tota aquesta gent que te arropa, Susana Diaz, penses que els ciutadans ens empasarem que emprendrà politiques valentes i d'esquerres, oblidant-te de la ja més que desprestigiada socialdemocràcia a nivell d'Espanya i també d'Europa, aneu tots plegats ben apanyats. Es intragable l'operació.
Pedro fent campanya amb el poble, i la Susana amb la casta de sempre
Ahir, sense anar més lluny, a Alemanya i en unes eleccions regionals la sociademocràcia en va sortir seriosament malparada en front de la dreta conservadora de l'Angela Merkel, que en va sortir més que airosa i vencedora. 
Aneu fent, aneu, els del PSOE. El vostre problema no ve de la curta estada del Pedro Sanchez a la secretaria general del vostre partit, no és aquest el problema. 
El problema sou vosaltres, precisament els que heu sortit a la foto juntets, malgrat les desevinences existents i conegudes entre alguns dels presents. Sou la casta decrèpita del socialisme espanyol, incapaços ja de ressuscutar un PSOE malferit i quasi agonitzant. La foto on surten dos dels tres aspirants a la secretaria general, explicita sobradament qui és qui dels dos.