Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

6/3/17

Hazte oir, si Déu pot crear, quina necesitat tenia d'engendrar un fill?

Ni la Llei ha respectat l'església catòlica
L'ultra i radical nacionalcatolicisme made in Spain no té remei, no l'ha tingut mai ni el tindrà. Al llarg dels anys i segles, el cristianisme anticristià s'ha enrocat de tal manera, i s'ha obcecat fins a tal punt creient-se que són els únics valedors de la veritat cristiana i els únics defensors d'una falsa i perversa fe, que totes aquestes circumstàncies juntes els fan desbarrar.
Déu crea, segons la Thora, peró no engendra perquè aixó ja ho va deixar en mans del mascle i de la femella, tot i que al Demiurg encarregat de l'operació creadora, no li va sortir tot tal i com ho devien tenir previst des dels principis còsmics.
Hi ha cavallets de mar que la femella pot jugar el rol del mascle, i el mascle que pot jugar el rol de la femella. Hi ha formes tan diverses de generar i engendrar nova vida, que no són necesseris ni el mascle ni la femella com ja he dit, i per exemple, els caragols se'n foten quan s'ajunten de saber qui és qui en l'operació sexual o sexuada.
La partenogenesi és una altra forma d'engendrar noves vides, i per exemple i han vegetals que per si mateixes juguen, també, els rols de mascle/femella, etc. I davant de tot aquest enrenou diví pel que fa a engendrar nova vida, els d'Hazte Oir callen esperpenticament davant dels abusos pederastes de la casta sacerdotal catòlica romana, i s'envalentonen contra nois i noies que senten i viuen com si visquessin dintre d'un cos que no els pertany.
Aquests joves formen part d'aquells errors que el Demiurg, mà dreta del Déu creador, va cometre en el principis dels principis?, sí, està clar, de la mateixa manera que les parelles heterosexuals també formen part intrínseca d'aquells errors celestials. Està demostrat per la ciencia, senyors d'Hazte Oir, que la vida es genera cada dia i sense aturador, al marge de l'heterosexualitat, de la bisexualitat, de la transexualitat, de l'hermafroditisme i de partenogenesi..., etc.
Hermafroditisme
En aquest món tot és relatiu, i res és absolut. En aquest món tot neix, creix, es desenvolupa, decreix i mor. Res és permanent ni res és etern.
Ni la vostra fe atrofiada pel pas de més de 18 segles és permanent, perquè quan aquella església primitiva inspirada pel missatge humà que va predicar Jesus el galileu, pels camins i pobles de la Galilea del dèspota 'Herodes, va ser adulterat, alterat i falsificat quan l'emperador Constantí va convocar el consili de Nicea.
Alli va començar el principi del final d'aquell senzill i vigoritzador missatge. Allí es va trepitjar la Thora i la Llei de Moisès, omplint les esglésies d'imatges de sants per a substituir els déus romans,i fer més atractiva aquella falsa religió anomenada cristiana.tardana, o catòlica romana, que neixia de la mà d'un emperador idòlatra que es pensava que ell mateix era Déu.
Quina pena que foteu, tíos d'Hazte Oir, quina pena. Quedeu-vos amb la vostra religió encartronada i pèrfida, perquè està tacada de sang de milions de persones innocents.
Els vostres crims comesos durant més de 500 anys per aquell maleït Satànic Sant Ofici, i la vostra traició al missatge de Jesus, mai podran ser perdonats ni per la Humanitat ni per la compassió i la misericòrdia davidica.
Ni el règim nazi hitlerià va vessar tanta sang innocent com la que va vessar la vostra església perversa, que certament mai serà la meva tot i haver sigut educat en el judeocristianisme com la gran majoria de catalans, d'espanyols i d'europeus.