Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

3/3/17

Janusz Korwin-Mikke, l'eurodiputat neonazi de la catòlica Polònia

Janusz Korwin-Mikke, l'eurodiputat polac neonazi
Janusz Korwin-Mikke, Quin fàstic i vòmit que causes al veurt alçant el braç al més pur estil cxriminal de les SS hitlerianes, mentre ocupes un escó al Parlament Europeu. Quina imatge més fastigosa que ens vas oferir, neonazi polac de merda, mentre amb el teu cervellet de canari (es veu que no dóna per a més) insultaves a totes les dones, inclosa la teva mare que se suposa que també és o era una dona, 
La teva ment declaradament neonazi no pot romadre per gaire més temps ocupant un escó al legislatiu europeu, per que tu no n'ets mereixedor, i els europeus no ens mereixem tenir un eurodiputat polac d'aquesta curta alçada intelectual, moral i ètica.
La resposta o rèplica de l'eurodiputada va ser curta peró contudent. Les dones europees necessiten com mai un front social i politic global, per tal de plantar-vos cara amb energia i decisió a tots i a totes les persones que, com tu, neonazi polac, no sentiu ni vergonya de les vostres enormes limitacions humanes i morals.
No us mereixeu cap respecte, ni cap mena de consideració, perquè qui no respecta ni tolera a l'altre, tampoc té dret a exigir que ell sigui respectat i tingut en consideració. Europa ja ha viscut dues guerres al llarg del segle XX protagonitzades per l'Alemanya germànica que va intentar per dos cops alçar-se com la salvadora d'Europa. Europa no necessita ni Bismark's i menys encara Hitler's o heureus d'aquell monstre humanoide. Europa no us acceptarà mai per més que intenteu imposar-vos, perquè sempre trobareu l'oposició de la gran majoria de la societat europea i també internacional.
No estem, ben entrats al segle XXI, per aguantar les impertinències de les aventuretes dels odiosos polacs neonazis ultracatòlics romans, ni per suportar l'autoritarisme i corrupció del pròpi Vaticà ultraconservador. 
El fet que el papa Francesc intenti trencar motlles i vulgui liberalitzar aquesta església corrupta i idòlatra, no se'n sortirà. Està massa envoltat de voltors famèlics de poder i de diner com per continuar l'obra de Francesc quan aquest papa mori.
Els europeus, i especialment els espanyols, que hem seguit el procés històric de l'església des del Concili Vaticà II convocat per aquella senzill i humil papa Joan XXIII, fisn avui, sabem perfectament que de la mateixa manera que els succesors de Joan XXIII es van anar carregant tot el procés d'obertatura, van ser liquidats.
I la catòlica i romana Polònia, mare pàtria d'aquell  més que qüestionat papa Joan Pau II, ja difunt, que es quedi amb la seva fidelitat a l'antisemita romana església, església que en aquest aspecte sempre us ha donat suport. No és sorprenent, doncs, que de la catòlica Polònia surtin neonazis antisemites com Janusz Korwin-Mikke, i personetes que odien i menystenen les dones pel sol fer de ser-ho. L'església catòlica també sempre ha marginat la dona tenint-la com un objecte; i és que aquesta església, des de fa segles i segles, és una mòmia caricaturesca d'ella mateixa.
Si l'estupidesa i la ignorància humana volés, certament que mai veurien el sol.
Addenda.- No em sorpren gens ni mica que amb l'actual fauna politica, els màxims responsables de la Unió Europea, qüestionin tant el present com el futur de la mateixa Unió.