Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

22/3/17

Jeroen Dijsselbloem, encara president de l'Euro Grup, ens insulta

Jeroen Dijsselbloem, l'holandès que deu ser una mica un tocacampanes
El tal Jeroen Dijsselbloem, que diuen que és el president de l'Euro Grup, acusa als europeus del sud d'aquest vell i patètic continent que en diuen Europa (UE), que ens hem gastat els diners en vicis més o menys confessables, i d'una manera desaforada i descontrolada durant anys.
Vaja, jo no he estat mai a Holanda, em fa por que em pugui ofegar amb l'aigua de mar altament salinitzada per culpa del canvi climàtic, perquè aqui, al meu país, encara no ens hem ofegat amb vi, ni em posat en subhasta a les dones als aparadors dels establiments comercials.
A Holanda, tinc entès, que es gasten els diners amb murs de contenció per a no ofegar-se, i amb baretos, tasques i locals especialitzats per a esnifar, fumar i consumir drogues sigui a l'hora que sigui, i sense tenir en compte si és dissabte, diumenge o dimarts.
Una mica tocacampanes deu ser aquest president que els europeus del sud no ens mereixem ni el volem, ha insultat descaradament i amb una insolència intolerable, si més no, a milions d'espanyols  i d'europeus de la Mediterrània, que des de fa vuit anys ja no sabem com ens hem apretat el cinturó i l'estomac per culpa de les politiques d'autericidi promogudes pel tal Jeroen i la seva capitana Angel Markel.
Aquest impresentable politic holandès vol ignorar els efectes de l'austerici galopants que ha portat a desenes de milers de families a perdre el seu lloc de treball i també els seus habitatges. També ignora pèrfidament que més de sis milions de ciutadans espanyols mengen diariament gràcies als menjadors socials organitzats per la mateixa societat civil, sense gairebè cap aportació ni ajuda oficial i menys de la UE.
És una vergonya que la Unió Europea tingui un president de l'anomenat Euro Grup d'aquest baix calibre humà i politic, i que ningú sap ben bé a què es dedica al llarg dels dies, de les setmanes i dels mesos, a banda de cobrar puntulament i mensualment un més que sucós sobre de la nòmina que té assignada, i d'anar tocant els collons amb el seu austerici.
No em sorpren en absolut que la Unió Europea hagi arribat a nivells tant baixos d'acceptació social com els que assenyalen tots els indicadors. Una Europa governada amb personal d'aquestes característiques, és com per a baixar les persianes i apaga y vamonos.
I abas d'acabar, president de l'EuroGrup, menys carantonyes, menys tolerància i cap condescendència amb l'islam a Europa. Les vostres politiques comunitàries pel que fa amb l'immigració en general, i de la procedent de països musulmans en particular, la majoria d'ells intolerants i totalitaris, han de ser deportats majoritariament un cop s'hagi acabat el conflicte de Siria i s'hagi destruït i aplastat a tota la banda criminal i assassina musulmana de Daesh, que ja mostrat abastament el seu rostre més tenebrós i satànic que ha sorgit del mateix ventre de l'Islam.
Europa com més aviat s'alliberi de l'esclavatge musulmà que promou la violència, el menysteniment i fins i tot l'assassinat contra els cristians i els jueus o de qualsevol altra religió o pensament filosòfic/religiós que no sigui l'islam, serà molt millor per a tots els europeus.
Actualment sembla que les politiques de la UE prioriotzen i beneficien escandalosament a l'immigració en clar detriment dels ciutadans autòctons. Evidentment, senyor president, que sempre, sempre, primer els de casa, mal li pesi.
Què li sembla, senyor president, l'atemptat criminal en nom de l'islam que s'ha comès fa unes hores a l mateix cor urbà de Londres, on han mort quatre ciutadans innocents?. Quan i a on serà el proper acte criminal dels musulmans contra nosaltres?.
Per sort d'Anglaterra i d'Europa, l'autor miserable d'aquest acte criminal islàmic ja no tornarà a fer mal perquè ha sigut abatut per la policia, de la qual cosa me'n sento profundament joiós.