Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

24/3/17

Pasqual Maragall, gràcies per denunciar el 3%. Tenies tota la raó

El president Pasqual Maragall, i wn segon terme l'Artur Mas
El 25 de febrer del 2005, fa just 12 anys, Pasqual Maragall, aleshores president de la Generalitat, en sessió parlamentària va encarar-se amb el portaveu del grup de CiU, Artur Mas, i li va recriminar el cobrament sistemàtic del 3% de comissions per a atorgar l'execució d'obres i serveis de la Generalitat de Catalunya.
Artur Mas, irritat i confós, va replicar airadament les paraules de Pasqual Maragall, acusant-lo de mentir i amenaçant, posteriorment, de boicotejar el nou text de l'Estatut, si Maragall mantenia l'acusació. Dies desprès, el president Pasqual Maragall va rebaixar el to i va retirar tot el que havia dit abans pel que fa a les comission del 3%. 
Qui u  què el va obligar o forçar a recular d'aquella forma que espodria qualificar de vergonyosa?. Tot un president de la Generalitat mentint i acusant a CiU de finançar-se il.legalment?. Va ser potser l'andalús i ex president Felipe González i el seu company, també andalús, Alfonso Guerra, aquell que va passar el ribot pel damunt i pel darrere del nou text estaturari català?.
Sigui com sigui, Pasqual Maragall, no sé si a hores dara n'ets conscient, la recent història t'ha donat tota la raó, tota la raó. CiU no només cobrava el 3%, sinó que també cobrava el 4% i segur que més, i aixó ho fa denunciat Macià Alavedra,ex conseller d'economia i finances de la Generalitat en temps del també presumpte corrupte ex president Jordi Pujol Soley.
Tota aquella gentusa ens van estar estafant a tots els catalans, a tots. Als seus i als seus oponents politics i socials. I es dóna la circumstància, Pasqual Maragall, que uns anys enrere l'Artur Mas, també ex president de la Generalitat que va estrenar dues legislatures peró no en va culminar cap, va ser secretari general de CiU, conseller d'Obres Públiques i conseller d'Economia i Finances.
Sincerament, Pasqual Maragall, davant de tot el que ha passat i de tot el que s'ha destapat publicament en sesions judicials, com a català se'm fa molt dificil empassar-me que l'actual president d'això que en diuen PDEcat, no sapiguès res de res de tota aquella tenebrosa, oculta i il.legal operació del 3%, se'm fa més que dificil empasar-m'ho.
Gràcies Pasqual Maragall, Catalunya sempre estarà en deute amb tu.