Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

28/4/17

España i Catalunya estrenen conjuntament nou himne nacional

Donada la situació que es viu politicament i judicialment a l'Estat espanyol, seria bo que España i Catalunya compartissin el mateix himne: La Patètica.
Estic personalment i animicament derrotat, tot arrosegant l'ànima pel terra després de viure immers, durant tant de temps, envoltat per la mentida permanent i per la hipocresia intolerable dels politics d'allà, d'ací i de més enllà. És tanta la porqueria, la merda pestilent, i la corrupció politica que m'envolta per arreu, que fins i tot, hi ha dies, que sento repugnància de sortir al carrer per a no trobar-me-la per qualsevol cantonada i no trepitjar-la.
Ens governa a nivell de l'Estat espanyol un partit politic hereu directe del franquisme, i que pel que sembla ha heretat els vicis de la dictadura i no se n'ha desempellegat encara, tot hi haver passat 42 anys de la mort d'aquell dictador neonazi anomenat Francisco Franco.
El PP està tan esquitxat de merda de regidors, d'alcaldes, de presidents de diputacions, de diputats autonòmics i estatals, i fins i tot d'ex ministres i presidents d'autonomies, etc, que només de pensar en el PP ja s'ensuma la ferum de la merda putrefacta que desprenen. 
Aquest partit de la dreta liberal conservadora espanyola té, a més, politics de relleu a la presó, i d'altres que si encara no hi han entrat, ja deuen tenir la cel.la preparada per quan arrivi el moment de la decisió dels fiscals i jutges. I no cal ni parlar, ja, del patètic PSOE i dels seus decrèpits barons que no saben com controlar les primàries.
Peró desgraciadament, la marda putrefacta politica també està esquitxant la vida social i politica de Catalunya des de fa molt de temps, com aquell que no vol ser menys que els de Madrid que tant ens roben. A nosaltres, els catalans, ens han estat robant des del mateix Palau de la Generalitat, el mateix titular de la presidència del nostre Govern. Diuen que presumptament, de veritat?. 
L'ex president Jordi Pujol Soley ha fet carrera, i de quina manera, amb el 3% o el 4%, com a minim, mentre ocupaba la presidència de la Generalitat de Catalunya, i la seva parentela més propera, no oblidem a la cinica Marta Ferrusola, com es llepaven els dits amb l'abundància d'euros que tenien de comptar i recomptar abans de transportar-los en motxilles a la banca d'Andorra, a Suïssa o a paradisos fiscals de l'Amèrica atlàntica.
Lluis Llach canta-li l'Estaca al dictador Nicolás Maduro. Quin fàstic que foteu!
També CDC es va esquitzar amb tanta merda, amb comissions del Palau, i aneu a saber des de quins altres racons recaptava diner presumptament il.legal, que fins i tot aquell partit fundat pel Jordi Pujol Soley s'ha tingut de desintegrar i inventar-se una altra marca light, el PDeCAT, que no mereix gairebé cap credibilitat, perquè molts d'ells procedeixen directament de la desgastada marca CDC, que encara deuen tenir la seu del partit embargada per ordre judicial.
I per adobar-ho bé tot plegat, els politics catalans vinculats en aquesta història del procés, del sobiranisme, del referendum i/o la independència, continuen entestats amb els seus cants de sirena parlant de la llei de desconexió que, si s'arriba a aprovar, tots sabem que en qüestió de 24 a 48 hores quedarà sense efecte per sentència del Tribunal Constitucional de l'Estat espanyol, amb el clar risc de les corresponents inhabilitacions per a càrrec públic que es dictaran i es sentenciaran.
El Govern de Puigdemont que la CUP té agafat pels colllons, va directe i de cap a fotre's la gran trompada, perquè toparà amb el mur de l'Estat, i també amb el mur de la Unió Europea. I aqui pau, i allà glòria.
I entretant, els del col.lectiu Itaca d'extrema esquerra, visitant al dèspota dictador veneçolà, Nicolás Maduro, fotografiant-se tots plegadets amb l'estalada. Quina manera d'embrutir-la i degradar-la. Per sort, el seny que ens és pròpi als catalans en general, farà impossiblr que aquesta genteta arribi mai a governar Catalunya. Ja ens en cuidarem ben bé prou per a que així sigui.