Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

24/4/17

La Unió Europea ja és un rotund fracàs perquè està destruint Europa

Marine Le Pen reforça el Front Nacional francès
Els resultats electorals sorgits de les eleccions franceses que es van fer ahir, confirmen que els europeus, cada cop més nombrosos, rebutjem la Unió Europea i la seva deriva politica entestada  en destruir els valors judeocristians que ens són pròpis des de fa segles i segles. 
Les despulles que encara queden de la socialdemocràcia europea, han experimentat la bufetada politica més sonora a França. En prou feines va recaptar un ridicol 6% dels vots emesos per l'electorat francès fart i tip de tanta mediocritat politica i social dels màxims responsables de l'actual govern d'Hollande.
És un avís per a navegants, per a la socialdemocràcia espanyola i catalans que, diuen, que encarnen el PSC i el PSOE. Bé, és un dir, perquè ja fa anys que aquests dos partits que acabaran soldant-se definitivament, ja van deixar de banda la ideologia de la socialdemocràcia per a instal.lar-se còmodament entre les files del centre dreta espanyola. 
Ben poca cosa, per no dir que res, marca distancies entre el C'S i el PSOE des del punt de vista de les politiques socials. La deriva cap a l'esquerra de l'ex secretari general del PSOE, Pedro Sanchez, que fou elegit en primàries per la militància, va ser defenestrat amb un cop d'Estat politic intern del partit, sense que els decràpits Felipe González, Alfonso Guerra i la seva comparsa Susana Diaz, entre d'altres, preguntaessin a la militància. 
Avís, doncs, per a navegants, barones del PSOE i del que encara queda del PSC. Avís, perquè a les properes eleccions catalanes que estan esperant a la cantonada de la propera tardor, rebreu una clatellada electoral que la recordareu durant anys. Del aguanta Pedro de l'Iceta, a l'Iceta morrejant-se, com qui diu, amb la Susana Diaz, hi ha una clara linia bermella que mai s'hauria d'haver traspassat.
La socialdemocràcia tant a nivell d'España com com a nivell de la nefasta Unió Europea està enfonfrada, i són els mateixos líders d'aquesta tendència politica i idelològica els qui se l'han carregat adoptant politiques de la més pura i dura dreta conservadora. 
Al Parlament Europeu, els socialdemòcrates s'han atipat de votar conjuntament amb els conservadors, i així han anat les coses per als ciutadans europeus amb les constants retallades i les politiques d'austeritat criminal imposades per la Merkel i els seus acòlits, incloent-hi els de les files socialdemòcrates europees.
Llàstima que Marine Le Pen no hagi guanyat a França, tot i haver obtingut uns més que bons resultats electorals. Dic llàstima perquè segur que hauria fet reaccionar a la mediocritat politica francesa i europea que s'havia empoltronat en el poder podrint-lo. Llàstima.
Aneu obrint les fronteres com fins ara, i l'islam ens engolirà i destruirà per culpa de politics irresponsables que ens tenen atrapats entre les seves urpes repugnants, amb el suport més que perillós de la mediocritat mediàtica europea.
A Catalunya patim innecessariament la presència odiosa i agobiant d'excessiva població musulmana i, per a més desgràcia, del creixent islamisme radical i assassí. Gràcies Unió Europea per obrir totes les fronteres sense cap control permetent que entrin a Europa criminals afins al Daesh i demés organitzacions criminals musulmanes.
Han venut Europa al capitalisme salvatge i inhumà, castigant bàrbarament als ciutadans europeus. Tenim uns politics abominables tant a España com a la Unió Europea, i és per aixó que les borses europees salten de joia i alegria, perquè tot continuarà igual.