Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

6/4/17

L'administració Obama és la màxima responsable del caos de Siria

Em resulta molt dificil entendre la perversa hipocresia de les politiques de la UE pel que fa al conflicte bèl.lic de Siria, i més dificil és encara entendre la perversió dels mitjans de comunicació que callen covardament els gravissims errors de l'administració Obama, mentre ataca dia sí i dia també al president Donald Trump.
De què els hi ve a la politica europea i a molts mitjans de comunicació tanta nostàlgia envers l'ex president ianqui, Barack Hussein Obama?.
Ja han oblidat tots plegats les desenes de morts innocents, de població civil, que han mort en els darrers 6 o 7 anys amb les guerres de Libia i de Siria?.
Aquests conflictes bèl.lics es van declarar durant les administracions d'Obama i de la derrotada Hilary Clinton. No ho hem d'oblidem mai aixó.
I a què ve tant d'escàndol politic i mediàtic per les morts d'una cinquantena de sirians, fa cosa de 48 hores, causats per gasos tòxics i mortifers?.
Evidentment que no comparteixo en absolut que es tornin a emprar bombres d'aquests mortiferes característiques, peró el món, tot el món, no ha d'oblidar mai que el pais que històricament ha utilitzat més armes criminals i més mortiferes i letals matant a centenars de milers de civils, aquest pais no ha sigut cap altre que l'Amèrica lliure, l'Amèrica defensora dels Drets Humans i de les llibertats. Hipòcrites!.
Ja no recordem les dues bombres nuclears que l'any 1945 van fer tremolar tot l'arxipèlag japonès?. Ja hem oblidat la sanguinolenta i letal guerra dels USA al Vietnam on els ianquis van bombardejar-ho tot indiscriminadament amb gas mostassa, amb bombes napalm, etc?. I què podriem dir de la no tan llunyana guerra de l'Iraq, que va destruir el pais i on es van cometre tota mena de tortures i maltractaments als presos iraquians?. Ja ho hem oblidat?.
I torno al començament del post, perquè aquella Amèrica d'Obama, que d'idilica no en té res, que es va arrogar el dret d'enderrocar dictadures a Libia i a Siria, han sigut un estrepitós fracàs, i al damunt destruïnt dos països.
De la Libia dictatorial de Gadaffi, desprès de la guerra només ha quedat una Libia fragmentada, empobrida i mig ocupada per la banda criminal i assassina de Daesh i per altres grups terroristes de marcat caràcter musulmà tots ells.
Els UEA també van matar a milers d'infants al Vietnam amb gas mostassa
I a Siria, també sotmesa a la dictadura alahuita del clan familiar Assad, es va voler enderrocar al dictador..., i tots podem veure com l'Assad continua al poder i més fort que mai amb el suport dels seus germans xiïtes de la criminal Iran i de la banda terrorista Hezbolà, també de la secta musulmana xiïta, que a la vegada vol destruir l'Estat Jueu d'Israel. Obama sempre va governar atacant els interessos ligitims d'Israel.
I a aquest ex president nordamericà, Barack Hussein Obama, oh paradoxa!, se li va concedir el Premi Nobel de la Pau l'any 2009. En què estarien pensant els atorgadors d'aquests més que qüestionables premis nobel?. Potser  somniaven truites?.
I per acabar. Els pertorbadors i perversos silencis de la Unió Europea i de l'Amèrica d'Obama pel que fa a la barbarie del règim islàmocnazi turc de Taiyyp Erdogan contra el poble kurd, resta tota mena de cridibilitat a les declaracions que han fet i fan tots aquests politics mediocres d'una i altra banda de l'Atlàntic.
Erdogan, ho sap tothom, ha aprofitat molt bé el conflicte de Siria i la lluita contra Daesh, per a massacrar els kurds, mentre compraba petroli a baix preu als genocides de Daesh..., i tots callats comp putes. I aquesta Turquia forma part de l'OTAN i és soci preferent de la UE!!!.
Miseria politica, i possiblement que també molta miseria humana., perque no entenc tant d'odi contra unes dictadures, i tanta adulació i proteccionisme per a d'altres com les de l'Arabia Saudita, de Kuwait, de Qatar, país aquest que a més alimenta i arma a grups terroristes, o de la Guinea, etc. És el resultat de la politica hipòcrita i sectària.
Addenda.- Per cert, quantes vegades al llarg de la història de la patètica ONU, els EEUU han vetat resolucions d'aquest organisme internacional?. A què ve, Donald Trump, la teva amenaça de prendre accions unilaterals a Siria al marge de l'ONU?.
Soldats nordamericans maltractant vietnamites indefensos durant la guerra del Vietnam