Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

9/4/17

Marta Pascal acusa Els Comuns de buscar només el poder politic

Xavier Domenech i Ada Colau a l'acte de formalització d'Els Comuns
Fa cosa d'hores que s'ha formalitzat la formació politica d'Els Comuns, resultat d'aquesta mena de pastissos politics que es cuinen entre algunes colles d'amics i amigues envalentonats al veure la merda i la putrefacció politica que esquitxa el pais per arreu. 
Podemos va nèixer sota el paraigües de grups i grupets socials més o menys polititzas que, en el seu dia, tot barrejant les idees i les aspiracions més o menys pijoprogres de milers de joves i no tan joves, van acabar formalitzant el partit que actualment té, em sembla, 70 diputats al Congreso de los Diputados, i no sé quants parlamentaris i regidors més escampats per tot el pais als ajuntaments, a les comunitats autònomes i per les diputacions.
Fins aqui res a dir. tot i que a mi no em busqueu al bell mig de tot aquest aiguabarreig ideològic i de pugnes de poder, perquè no m'hi trobareu ni per error. No obtant, m'han cridat l'atenció les referències que ha fet la coordinadora del PDCAT,la Marta Pascal, sobre la fundació de la nova formació politica i social d'Els Comuns, quan afirma que aquesta gent només busca assolir el poder.
Si la Marta Pascal no té més arguments per a intentar descreditar a Els Comuns, potser que reconsideri les seves responsabilitats politiques al capdavant del PDCAT, perquè vosaltres, Marta Pascal, avergonyits de tot el que representaven les sigles de CDC i la seva trajectòria històrica esquitxada per presumptes delictes de corrupció, heu optat per fundar la vostra nova formació politica, fent una repintada al vostre passat per a continuar mantenir el poder que heu ostentat durant més de 30 anys.
La desafortunada Marta Pascal, coordinadora del PDCAT
Vosaltres no us heu rentat la cara per a convertir-vos en autèntiques Germanetes dels Pobres; vosaltres us heu fet un repàs d'estètica, cal veure també si realment també serà d'ètica, per a continuar governant Catalunya, tal i com ho pretenen Els Comuns i qualsevol altra formació politica que tingui aspiracions reals de governar un país, i a ser possible en majoria absoluta per a fer el que us dóna la gana prescindint de l'oponent.
Cambia el discurs, Marta Pascal, i fes-ho el més aviat possible, perquè per aquest camí més aviat faràs pena i tampoc convenceràs ningú més enllà dels vostres militants i simpatitzants que pugueu tenir assegurats.
És un simple consell d'un català que tampoc es proposa enrolar-se a les files del PDCAT ni de cap altre formació politica. M'agrada la llibertat, i m'agrada encara més la independència especialment la personal.