Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

8/4/17

Miguel Angel Heredia, de l'esperpèntic PSOE, vol disoldre el PSC

Miguel Angel Heredia, el socialista més aferrat a la cadira com mai
És una vergonya per a la politica espanyola i un punt negre més per al PSOE, que l'impresentable Miguel Angel Heredia, mà dreta de l'andalusa aspirant a la secretaria general d'aquest partit de centre dreta com és el PSOE, encara no hagi dimitit ni se l'hagi fet dimitir i deixar l'acta de diputat.
No és nou, per desgràcia, que aquest impresentable politic que representa el decadent PSOE, no dimiteixi. A España aquest esport politic no es practica, ni sembla que formi part del llenguatge dels partits politics en general.
Els del PSOE ja s'ho faran, que s'hi posin cataplasmes. Malgrat tot, que l'Heredia, un repugnant politic i membre del Congreso de los Diputados, es dediqui a insultar tractant de filla de puta a una altra diputada del seu partit, malgrat no ser militant socialista, em refereixo a la Margarita Robles, i que s'hagi atrevit a exigir la disolució del PSC, és per cagar-se en aquest personatge, que no es mereix ocupar un escó a la cambra que, teòricament, representa la voluntat popular.
Pel que fa al PSC, el Miquel Iceta, secretari d'aquest residual partit català, sabrà el perquè des del PSOE consideren al PSC com una mosca saballonera que els molesta i que tard o d'hora agafaran la paleta matampsques i del PSC ni se'n tornarà a parlar.
Miquel Iceta, has venut el socialisme català a l'espanyolissim PSOE
Miquel Iceta, què vas fer regenant de tu mateix abandonant al Pedro Sanchez i abraçar-te als decrèpits i juràsics socialistes Felipe González, Alfonso Guerra i als de la seva corda que no sé el perquè els tracten de barons. 
Els catalans tenim una dita que és prou clara "de porc i de senyor se n'ha de venir de mena".
L'Iceta la va cagar de mig en mig, abocant el PSC als braços del centre dreta del socialisme espanyol, perquè tots coincidirem en que el PSOE, des de fa anys, molts anys, que de socialdemòcrata no en té res de res, i els qui neguin aquesta realitat, és que estan enlluernats tot esperant el seu torn per a substituir a algun politic, i ocupar la seva cadira, i començar a mamar de la mamella pública.
Posar-se al costat de qui demana disoldre l'històric PSC, i posar-se al costat de qui en sessió parlamentària va acusar al diputata d'ERC, Gabriel Rufián, d'utilitzar un vehicle oficial irregularment, peró sense aportar fins avui mateix cap prova, és posar-se al costat d'un mentider. Vas molt malament Miquel Icelta. Acabaràs per destruir el teu pròpi partit, enllestint la feina a la gent del PSOE. Les traicions, tard o d'hora, sempre es paguen Iceta.
Que patètica que és la politica, i que mediocres que són també la gran majoria de politics d'aquest país que en diuen Estado Español. Apaga y vamonos!.
Addenda.- El repugnant paper del PSOE durant la II República: La veritat ens fa lliures.
Peu de foto: Profanació per un grup de milicians republicans, de restes mortals de monges de l'església i convent de les Salesianes, al passeig Sant Joan de Barcelona l'any 1936. Les barbaritats humanes d'un i altre vàndol van protagonitzar la sagnant guerra civil espanyola. Certament que el vàndol republicà no es va quedar curt.