Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

12/4/17

Sean Spicer, portaveu de Donald Trump, l'ha cagat del tot

Sean Spicer, el patètic portaveu de la Casa Blanca ianqui
Sean Spicer, portaveu de la Casa Blanca, i per tant del president USA, Donald Trump, afirmant que ni els nazis van utilitzar armament quimic durant la II Guerra Mundial, et recorre per tot el cos un tremolor d'ira i de repugnància envers personatges com la d'aquest estúpid ianqui. 
Sean Spicer deia aquesta barbaritat històrica en contraposició a les armes quimiques presumptament utilitzades fa uns dies per l'exèrcit sirià de Bashar Al-Assad. 
No, pel que se sap, els nazis no necessitaven utilitzar armament amb gasos tòxics o metzinosos, ja els utilitzava massivament a Auschwitz per a assessinar amb gasos a centenars de milers de jueus, a les truculentes dutxes ideades pel monstre i criminal Josef Mengele.
Els nazis no necessitaven gastar-se més diners fabricant bombes amb gasos metzinosos, els hi sortia molt més econòmic i més mortifer gassejar i matar a dos o tres mil jueus de cop, en una sessió de dutxes. Les imatges que es conserven donen fe del satanisme dels nazis.
Com pot ser que tot un president dels USA tingui al seu costat, a la Casa Blanca, i  mantingui com a portaveu seu a un inepte i irresponsable com a Sean Spicer?. Com és que ni Trup ni Spicer parlen de l'armament quimic que ha utilitzat en diverses ocasions la banda criminal i genocida musulmana de Daesh, o la merda musulmana de Daesh?.
Donald Trump i la seva més que qüestionable administració, està utilitzant el conflicte de Siria com a artgument vital per a contrarrestar la fora influència de la Russia de Vladimir Putin en aquella zona del Proxim Orient, perquè si no és per aquest motiu, com és que Trump no parla mai del Daesh i de si l'ataca per a destruir-lo i aplastar-lo el més aviat possible. O és que el terror de la guerra només el té en exclusiva l'Assad?. 
Aixó se'n diu sentit de la responsabilitat d'un líder politic
Donald Trump és conscient dels nombrosos actes criminals executats pel terrorisme de Daesh, o la merda islàmica, contra la població civil masacrant-los i fins i tot enterrant vius a dones i nens en fosses comunes?.
Com és que no alcen la veu contra aquesta banda assassina i bestializatada sunita que s'aglutina entorn de Daesh?.
Siguem sincers. El problea de fons és que els ianquis no poden empasar-se la realitat de que Russia té els dos peus posats a l'est de la Mediterrània per a quedar-s'hi, i aixó no entraba en els plans geoestratègics ni dels USA ni de la patètica i mediocre Unió Europea.
Quan l'opinió pública mundial tinguem coneixement certer de decidides actuacions militars contra Daesh, per a acabar amb aquest mal son islàmic per part de l'administració Trump, aleshores potser podrem començar a creure'l, i també podrem creure amb els ianquis quan aquests també denuncin al règim islàmic totalitari de l'Arabia Saudita que massacra la població civil iemenita, sense tenir en co
mpte si maten combatents o si assassinen dones i infants.
Mentrestant, és imposible creure amb l'administració del EEUU, degut al seu doble joc. USA no és tant democràtica com genreralment ens volen fer creure. Per a ells hi han dictadures bones o dolentes, segons els seus interessos nacionals o federals.
Per què la UE i Trump no diuen la veritat sobre les presumptes armes quimiques de Bashar Al-Assad, i qui va donar realment aquestes armes als terroristes (en diuen opositors al règim sirià) per a acusar al govern de Siria de ser el responsable sense ser-ho?.