Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

23/4/17

Susana Diaz no t'esforcis, perquè no ets ben rebuda a Catalunya

Quina imatge més patètica, l'Iceta ja no diu alló d'aguanta Pedro, aguanta!!
No sé si la estranya tempesta tropical Arlene que s'ha generat fora de temps al cor de l'Atlàntic, a l'alçada del paralel 38º nord, era un aperitiu dels que aquesta patètica i més que esperpèntica España ens ofereix i que estem suportant angoixats la gran majoria de ciutadans.
La corrupció del PP està desbordant els tribunals espanyols i també els catalans.
Entre el trist i enutjós llarg procès de les primàries del PSOE, que també ha arrossegat per les orelles al malferit PSC, i les continuades informacions judicials referent a la putrefacció del PP des de València a Madrid, passant per Murcia, Alacant, Castelló o les Ïlles Balears, etc, hi han motius suficients per a cagar-se amb tota la casta politica sense excepció de partits i de colors.
Els colors ja ens surten cada dia als ciutadans quan ens conectem amb un algun mijjà de comunicació. I a les darreres 24 hores, a Catalunya, déu n'hi do les bestièses que hem escoltat i vist. L'andalusa Susana Diaz que pretén liderar el PSOE per a desprès ser candidata a ocupar la Moncloa (Déu faci que mai arribi aquest desastre!), un cop s'ha atipat, quan li ha convingut, de carregar les tintes contra Catalunya per a rendibilitzar les seves pretension politiques entre els seus andalusos, ha arribat a Catalunya per a predicar-nos no sé quines bondats i visions d'un futur solidari.
La Susana Diaz immersa en la seva pròpia salsa
La Susana Diaz hauria de saber que si volia venir a casa nostra per a visitar les Casetas de la Feria de Abril de Barcelona, no tenim res a dir, fins i tot els seus segur que li aplaudiran un bailoteo amb qualsevol dels seus paisanos residents a Catalunya; peró per favor Susana, no facis plorar més a la vostra Macarena si també has vingut a Catalunya a predicar al bell mig del desert. 
Que pocs catalans seguiran la teva corda espanyolista tant afí amb la música del PP, que en molts moments i ocasions, fins i tot les vostres músiques terrenals es confonen harmònicament.
Susana, no t'esforcis; a Catalunya som força més seriosos del que et penses, i és que ens ho comporta el nostre caràcter, la nostra forma de ser, la nostra idiosincràcia, el nostre amor a la terra, la nostra terra, i no necessitem discursos maternalistes prefabricats i hipòcrites en un llenguatge que no ens és pròpi ni mai l'entenem.
Allà us ho feu els del PSOE i els del PSC amb les vostres primàries, amb la vostra gestora i amb els vostres decrèpits líders de la casta politica espanyola de les portes giratòries, i també amb el corrupte PP. Aqui ja tenim els nostres problemes amb el 3 i el 4%, i amb d'altres casos de corrupció politica que, per cert, rambé han esquitxat politics socialistes de Catalunya i de quina manera.  El Narcís Serra o el Bustos et poden servir com a exemples?.