Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

6/5/17

El PSC, Susana Diaz, no ha de retre vassallatge a la casta del PSOE

Renoi quina fauna ibèrica!. Dos d'aquests estan imputats i pendents de judici 
Aguanta PSC, aguanteu, les embestides de l'andalusa que està que no caga desprès de la clatellada meresacuda que va rebre ahir desprès del recompte d'avals que es va fer a Ferraz, on està la cadira que tant enyora la Sultana del PSOE.
La Susana Diaz correcuita i desesperada retornarà a Catalunya per a celebrar reunions amb militants de tres localitats catalanes, i aprofitarà per a visitar, com no podia ser de cap altra manera, la folclòrica Feria de Abril. La Susana no ha paït que Pedro Sánchez hagi aconseguit 6.058 avals, mentre que ella amb penes i treballs n'ha recollit un miler ben justet, i l'últim de la terna, el Patxi López s'ha quedat amb la calderilla..., 500 avals.
La Susana Diaz no sé a què ve a Catalunya a fer-se la simpàtica, quan les hemeroteques estan plenes i farcides d'atacs anticatalanistes al llarg de la seva trajectòria politica que no ha anat més enllà de les fronteres de la seva Andalusia. L'andalusa que compta amb el suport de la decrèpita cúpula del PSOE, quan d'ací a dos dies arribi altre cop a Catalunya, de ben segur que intentarà amagar les seves declaracions anticatalanes, tal com ens recorden avui mateix des de la redacció de Vilaweb.
Escoltar les paraules d'animadversió de la Sultana contra Catalunya, ens pot ajudar a tots plegats, començant pels socialistes catalans, a entendre bé el perquè aquesta xica ens cau tan malament.
Aquesta dona dóna molt de si pel que fa a la seva declarada antipatia, com a minim, envers Catalunya, i ens ho ha demostrat abastament en els darrers anys, alineant-se amb els seus tocayos de la llunyana i estratosfèrica Extremadura, els quals mai s'han mossegat la llengua quan es tractava i es tracta de carregar les tintes contra els catalans.
Felipe González és un dels avaladors de la Susana Diaz
Con tu pan te lo comas, Susana. Pots entendre que des de Catalunya, la teva terra, l'observem des de molt lluny, i ens resulta força estranya des de qualsevol punt de vista que la vulguem mirar. El teu, el vostre tarannà no té res a veure amb el nostre, ni tampoc compartim ni compartirem mai el vostre ranci espanyolisme que ratlla, sovint, a la irracionalitat. 
El vostre concepte d'España no té res a veure amb el concepte que en tenim els catalans, fins i tot prescindint de les etiquetes de nacionalista, sobiranista, independentista catalans o dels que no ho són. l'España nació de nacions vosaltres no l'entendreu mai, i no ho fareu perquè mai heu fet l'esforç d'entendre-la ni teniu la més minima intenció d'entendre aquella altra España real però que l'oculteu perquè us fa por.
Et desitjo de cor que el proper dia 21 perdis l'oportunitat de convertir-te en la secretaria general del PSOE, especialment, pel bé de Catalunya. I és que, sovint, l'estupidesa d'aquesta andalusa sembla no tenir limits. Què en pot sortir de la candidatura de la Susana que té tot el suport incondicional de la casta politica del PSOE tan amant de les portes giratòries?.
Addenda.- Video de declaracions anticatalanes de la Susana Diaz. Està clar que el Susanisme es pot convertir ben aviat en un estrepitós bluff. i ah! per cert, no sé, a dia d'avui, de què et vantes quan et refereixes al teu èxit electoral d'Andalusia del 2015. Vas perdre 161.791 vots respecte a les eleccions andaluses del 2012 quan les va guanyar Griñan, ara imputat i pendent de judici pels ERE.
Una mica més d'humilitat no et faria cap dany Susana, i recorda que ets la candidata del Rajoy per a la secretaria general del PSOE..