Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

10/5/17

El PSOE que defensa la Susana Diaz, va investir al Mariano Rajoy

La Diaz amb els de la Gestora, autora del Cop d'Estat politic contra Sánchez
Desprès del dia 29 d'octubre del 2016, fa cosa de mig any, l'altiva i insuportable Sultana andalusa, la Susana Diaz, continua defensant aquell PSOE de centre dreta que va ajudar a investir com a president del govern espanyol al Mariano Rajoy. 
Susana Diaz hauria de saber ja, que una gran part de la societat espanyola i catalana ja no s'empassa allò del PSOE d'esquerres, perquè heu arribat a uns extrems idelògics tant allunyants d'aquell concepte, que esdeveniu ridiculs que us ompliu la boca amb la paraula esquerres.
A la Susana Diaz, avui, li han estripat una fotografia amb la seva imatge durant la sessió del Senat. El senador Carles Mulet de Compromís ha tingut el valor i el coratge d'escenificar el seu rebuig a la Sultana andalusa perquè des de ja fa un temps, no es cansa de faltar al respecte i ferir els sentiments especialment dels valencians i dels catalans.
Jo també ho hagués fet, allò d'esttripar la foto de la Sultana, i com a mostra de la meva determinació en donar suport al Carles Mulet, penjo des d'aquest enllaç un video on es reprodueix l'escena durant la sessió parlamentària.
Pel sol fet que tu defensis la terra fde la teva Macarena, res a dir, no et dóna dret a faltar a altres pobles i terres de la Peninsula. Fa uns mesos enrere afirmaves que si una terra necessita que el PSOE guanyi les elecccions, aquesta terra és Andalusia, doncs mira Susana Diaz, jo et dic que con tu pan te lo comas.
Vigila Miquel Iceta, vigila que la Sultana no t'ensarroni
Està clar que ni el País Valencià ni Catalunya, com a minim, necessitem que el PSOE guanyi les eleccions, perquè uns i altres ja hem tingut prous experiències ben desagradables amb els governs de Zapatero i dels decrèpits González/Guerra.
Ets tan poc creible, perquè l'ambició politica et desborda, el PSOE mai tindrà el meu vot per a no facilitar-te l'ocasió de fer el salt a la Moncloa, al menys amb el meu suport electoral. I et desitjo que el dia 21 de maig fracassis en el teu traidor intent d'assumir la secretaria general del teu partit de centre dreta.
A Catalunya, els teus, o els que us pensaveu que eren els vostres, us han donat una lliçó de fermesa i de determinació donant massivament el seu suport al Pedro Sánchez. És el que es mereixia el defenestrat secretari general elegit directament per la vostra militància, rebre el suport de la militància de  Catalunya.
Faries bé de quedar-te al teu cortijo andalus, i treballis per a que mai més a la teva terra es produeixin més ERES, i que cap altre president d'Andalusia tingui de ser jutjat. Pedro Sánchez podria convertir-se en un segon Josep Borrell..., recordem què va passar a les primàries d'aquell temps amb l'Almunia, el candidat preferit pel derrotat Felipe González.