Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

20/5/17

José Bono diu que Susana Diaz és 100% PSOE. De quin PSOE parla?

El PSOE de les portes giratories en marxa
La decrèpita casta politica de les portes giratories del PSOE està tan alterat, que fins i tot li atorguen pedigri d'altissima qualitat a la Susana Diaz,, tanta, que José Bono fins i tot afirma que la Sultana andalusa, és 100% PSOE.
El que no diu José Bono és de quin PSOE parla, perquè actualment aquest partit de centre dreta espanyol (fa anys que ha renegat de la socialdemocràcia) està més esmicolat que mai des del punt de vista ideològic, i des de la militància, també.
José Bono, a 24 hores de les primàries del seu partit, que evidentment no és el meu ni ho ha sigut mai, ha estampat a la cuixa de la Susana Diaz la marca de màxima qualitat politica del PSOE. O sigui que demà, dia 21, tots a tastar una miqueta de la cuixa de la Susana per a averiguar si el Bono té raó o no.
Que patètic és tot plegat!, oi?, i quanta imbecilitat destil.la la politica espanyola. Tant s'hi fot si parlem del PSOE com si ens posem a parlar del PP. El que crec que el José Bono volia dir amb allò del 100% de qualitat PSOE, és que la Susana Diaz és, dels tres candidats a la secretaria general d'aquest partit, la més rigorosa fidel a les doctrines consolidades de les portes giratòries, especialment sòlides des de l'època de Rodriguez Zapatero, i que com no podia ser de cap altra manera l'Alfonso Guerra i el mateix Felipe González, han ajudat molt particularment tots dos a mantenir-les ben engreixades per a que no grinyolin ni s'aturin mai de girar, 
Felipe Gonzalez, qui t'ha vist i qui et veu
Ara la cosa ja em quadra molt més. Ara sí que ho tinc clar. El Bono, el manchego de pro, el que deia amb les dents un pèl serrades, és que cal mantenir la vitalitat i l'activitat de les portes giratòries que, entre el PP i el PSOE, no paren de moure-les per jugar-hi a fet i amagar.
Els hi va la marxa de l'alternància del poder que havien après a mantenir ben viva durant més de tres dècades.
Tots dos van jugant a les manilles, al set i mig, etc, s'escridassen al Congreso de los Diputados, peró desprès sortien i surten discretament de la Cambra per anar a dinar plegats, possiblement per parlar de la propera jugada, o juguesca, mentre empenyen les portes perquè mai deixin de voltejar.
Militants del PSOE que demà teniu l'oportunitat de votar per a elegir el vostre secretari general, no abuseu de la cuixa de la Susana Diaz, deixeu-la tranquila a la seva cadira d'Andalusia, i no li carregueu més responsabilitats.
Deixeu que el pedigri 100% PSOE de la Susana Diaz es desbordi pel Guadalquivir vivificant tant la fauna i la flora fluvial de la seva Sevilla amb la Macarena inclosa.
Voteu en clau d'esquerres per recuperar aquella socialdemocràcia que els vostres anteriors dirigents politics van malversar i van arraconar, fent un dany gairebé irreparable dintre del context de la diversitat ideològica i politica que sempre enriqueix qualsevol societat lliure i realment democràtica.
Voteu en conciència, peró pensant en el futur politic i social d'aquesta España embrutada per la corrupció politica fins a limits mai coneguts.