Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

5/5/17

Susana Diaz, l'aspirant a Sultana, s'ha fotut una hòstia a Catalunya

Susana Diaz, a postulant andalusa a regentar el futur del PSOE a partir del proper dia 21 de juny, quan va venir a Catalunya a finals del passat mes d'abril, no sabia que es va fotre de cap al fracàs tot intentant fer-se la graciosa i la simpàtica al visitar la Feria de Abril barcelonina. 
El dia de Sant Jordi, dia 23 d'abril passat, vaig penjar un post on li deia a la Susana Diaz, la candidata de la decrèpita casta politica per a la secretaria general del PSOE, que a Catalunya no era benvinguda, i li auguraba un mal presagi de les primàries del seu partit, que mai ha sigut el meu. 
I el resultat dels avals dels socialistes catalans per a la Susanita del cor de la casta socialista, és que es va fotre la major hòstia politica que segurament no s'ha fotut mai aquesta dona, de la qual cosa me'n sento més que content i satisfet. Però és que,a més, i a nivell del conjunt de l'Estat espanyol, els avals que va aconseguir li van atorgar una victòria més que pírrica, diria que ridicula.
Mai, la Susana Diaz, tindria el meu vot per a ajudar-la a assolir la poltrona de la Moncloa, perquè si un dia aconsegueix arribar a les escales d'aquell palauet madrileny, n'hi haurà per cagar-s'hi. 
No aportaria res de nou del que ja van fer i deixar de fer els seus predecesors socialistes i peperos. Mantenir-se fidels a l'IBEX-35, als interessos de la banca i de les companyies d'energia (gas i electricitat), perquè no es deixaria pas perdre l'ocasió d'afegir-se a la fila d'aspirants a aprofiar les portes  giratòries. 
Mameu, mameu porcs, perquè la mamandurria s'ha d'acabar
Susana Diaz, queda't a la teva Andalusia de Feries d'Abril i de les procesons interminables de Setmana Santa i de les romeries virginals i, si més no, deixa'ns viure el més tranquils possible als catalans que ja tenim prou feina aguantant, també, a la casta politica autòctona. 
Desitjo sincerament que l'èxit a les primàries, acompanyi al Pedro Sanchez perquè s'ho mereix en escreix, desprès de la putada que tu, Susana, els teus d'Andalusia amb el suport escandalós i miserable de la vostra pròpia casta politica, li vàreu fer al Sanchez defenestrant-lo perversament com a fruit de la teva ambició incontrolada.
Tant de bo que els resultats del proper dia 21 de maig et petin al bellmig de la cara, i neutralitzin la teva supèrbia, la teva ambició la teva vanitat i orgull d'andalusa. I és que pel que experimentem els catalans, hem de concloure que per aquelles llunyanes terres del sud peninsular, no gaudim de cap simpatia, ben al contrari. 
La socialista i filla d'andalusos afincats a Catalunya, Carmen Chacon, a principis de l'any 2012 ja es va posicionar totalment en contra de que a Catalunya se li atorgués un concert econòmic a l'estil del que gaudeix el Pais Basc, actitud insolidària que vaig recollir en un altre post el dia 1 de febrer del 2012. Per tant, cap suport, ni el minim per a la Susana Diaz.