Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

14/5/17

Pedro Sanchez és el candidat preferit per la militància del PSC i PSOE

Pedro Sanchez en un acte politic de campanya fet a Catalunya
Pedro Sánchez, candidat a ocupar una altra vegadala secretaria general del PSOE, segons una enquesta d'opinió feta per Sigma2 per al diari madrileny El Mundo, guanyaria les eleccions del proper dia 21, amb 25 punts per sobre de la seva contrincant andalusa, la Sultana Susana Diaz que recolliria un estrepitós fracàs.
Per descomptat que la gran majoria de la militància socialista de Catalunya està decidida en donar tot el seu suport a la candkdatura de Pedro Sánchez, per més que l'andalusa facia viatgets per terres catalanes fent-se, hipòcritament, la simpàtica.
A Catalunya, Susana Diaz, n'estem farts i tips d'hipocresia. Ja us tenim molt calats a totra aquesta colla decrèpita de l'inservible PSOE que heu heredat del felipisme i de la mediocritat zapaterista. La Susana Diaz, encara ha de presentar o de fer un real i seriós discurs programàtic, del programa poliric, social i econòmic que engegaria en cas que fos elegida secretaria general, sortosament fet molt poc probable.
Per contrapartida, el candidat Pedro Sanchez s'ha atipat d'anar amunt i avall de les terres espanyoles proclamant el seu programa sense embuts ni rubors, i sempre envoltat de gent del carrer, de ciutadans normals i corrents, ben lluny de la imatge que ha anat oferint la Sultana, sempre fotografiant-se amb els barons i gent molt propera a la cúpula del PSOE.
La Susana Diaz seria incapaç d'engegar un nou projecte per al PSOE. En primer lloc perquè no té programa, i en segon lloc perque està clarissim que seguiria les linies que li marcarien des de la rebotiga els felipistes, els de l'Ibex-35 i rebria, també, les abraçades i felicitacions del Mariano Rajoy i de tota la cúpula del PP, que li deuen en gran part, l'abstenció que va permetre entronitzar per segona vegada a la trona de la Moncloa al conservador Mariano Rajoy:
Sí, el Rajoy, el de les tisores, el dels desnonaments, el de l'atur massiu, de la pobresa energètica i econòmica per a decenes de milers de ciutadans i de families.
Aquesta seria, tristament, la proposta que ens donaria la Susana Diaz, i per això encara no ha presentat cap programa, perquè no el té..., i no en té cap perquè ja li anirien confegint els poders politics i econòmics amants en desmesura de les portes giratories.
Endavant Pedro Sanchez, no defalleixis, i planta cara a qui intenti impedir-te el pas, perquè la militància i els simpatitzants estan al teu costat. Així ho anuncien els sondejos d'opinió perquè serà un acte de recta justicia.