Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

22/5/17

Pedro Sanchez torna a guanyar gràcies a la militància socialista

Pedro Sanchez guanya per golejada les primàries del PSOE
Pedro Sanchez ha demostrat juntament amb la gran majoria de la militància socialista d'Espanya, inclosa la de Catalunya, que defensant amb fermesa i convicció els principis socialdemòcrates, es poden guanyar primàries, per segons vegada consecutiva, i tenir esperançadores perspectives d'arribar a la Moncloa, amb moció de censura o no.
 Pedro Sanchez, felicitats per doble partida. En primer lloc felicitats per haver assolit el magnific resultat electoral de les primàries del teu partit, especialment de la militància que t'ha donat la seva confiança i suport, com també te la va donar fa poc més de tres anys en unes altres primàries. 
I felicitats, també, perquè tu i tots i totes les militants socialistes que t'han animat a concòrrer i t'han ajudat a guanyar les primàries d'ahir, dia 21 de maig, heu donat una clara i contundent resposta a la podrida casta politica del vostre PSOE, expressant netament que les carrosses politiques que ja no tenen capacitat de moure's i fer nour camins, ja no són útils, ni per a la socialdemocràcia espanyola ni per la catalana.
Tota aquesta colla de personajillos de la vostra casta politica de les portes giratories, Vara, Bono, Gonzalez, Page, Guerra, Susana Diaz, etc, que t'han estat fent la traveta des del primer dia fins ahir mateix, els teniu d'arraconar dintre del calaix dels records, i tancar-lo amb pany i clau per a que ja no moestin més amb la seva vanitat i prepotència repugnant.
El PSOE no és, ni hauria d'haver sigut mai, patrimoni exclusiu d'aquesta decrèpita i absolutista casta politica, que fa massa anys que ha traicionat la socialdemocràcia d'aquest pais.

El PSOE era i ha de ser des d'avui més que mai, tal com dius tu mateix, Pedro Sanchez, de la militància i dels simpatitzants que us donen el seu suport cada cop que es fan eleccions, i que ahir van fer un acte de reconeixement a la teva trajectoria politica.
I és que la militància, està clar, ja ha diu prou, fins aqui hem arribat, a les mòmies politiques que han lastrat, i de quina manera, les politiques de cenetre esquerra de la vostra formació politica. Que la genteta del PP del Rajoy hagi callat i no faci comentaris sobre el que va passar ahir a Ferraz, ja es prou significatiu. Que la dreta pura i dura conservadora del PP aguanti la tempesta, i que a partir d'ara mateix tu, Pedro Sanchez, i la direcció del partit que formis, engegueu el més aviat possible el gir a l'essquerra ideològica i politica que Espanya es mereix.
Recorda, Pedro, que Catalunya ha estat al teu costat fins a l'últim minut d'aquest primàries. No defraudis al socialisme català tot tractant-lo d'igual a igual, sense prepotències, perquè ara ja toca que, sense presses peró sense pauses, es preparin les eïnes per a fotre fora de la Moncloa i del govern espanyol al fatídic i patètic govern conservador del PP-Rajoy.
Addenda.- El govern del PP ja comença a cagar oli, i demana ajuda al PSOE de Pedro Sanchez.